0 oy
350 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından
Acile geldim mecbur ateşi burda 39 buçuk çıktı şurup içerdikleri soydum üstünü soğuk kompres yapıyorum şuan dua edin arkadaşlar lütfen rabbim çocuklarımıza şifa versin hasta olmasınlar

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(281 puan) tarafından
Sağol kuzum amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aayyy rabbim sifa versin cok zor onlar hasta olmasin gercekten
(281 puan) tarafından
Gerçekten kuzum aynen çok sagol
0 oy
(6,440 puan) tarafından
Şurup niye veriyorlar ki serumla parol verseler ya. Çocuklara soğuk kompres yapılmasına karşıyım yazık zaten titriyorlar bir de soğuk. Ver serumla ateş düşürücü mis gibi düşsün. Bazen kendi meslektaşlarımı anlamakta güçlük çekiyorum. 
(3,309 puan) tarafından
Fkolgun özel mesajlara kapatmissin profilini buradan bir soru sorabilir miyim ?
(6,440 puan) tarafından
Sorun  tabi
(3,309 puan) tarafından
Teşekkür ederim.Benim oglumun parasetemol grubu ilaclara alerjisi olduğu çıktı. Ani bir ateş çıkmasında evde yapabilcek yöntemler dışında ilaç olarak ne kullanabilirim. Tabiki ilk önceliğim alip doktora goturmek olur. Sadece fikir amaçlı soruyorum. Doktoruna henüz erişemedim. Merak ettim.
(6,440 puan) tarafından
İbuprofen grubu ilaç kullanabilirsiniz ama öncesi mide koruyucu kullanmanız gerek. İbuprofen öncesi biz mutlaka antepsin veriyoruz. Ha şu var her zaman mide kanaması  yapmaz önlem alıyoruz. En azından mideyi koruyoruz. Ateş düşürücü olarak düşünmeyin sonuçta parasetemolü ağrı kesici olarak da kullanıyoruz.  Ee sizin bebeğin de ağrısı olur her an ağrı var diye dr gidilmez elbette evde bulunması gerekiyor. Tabi drnuz daha iyi bilir
(3,309 puan) tarafından
Tesekkur ediyorum cevabiniz icin kafamdaki sorular netlik kazandi. Doktora danisicam dediginiz gibi her an doktora gidinilmiyor.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun bizde 3 gündür öyleyiz ateşle uğraşıyoruz ciğerlerinde enfeksiyon varmış 
(281 puan) tarafından
Sitede geçmiş olsun
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bizde geçen öyle oldu hem soğuk pamuklara sardılar kızımı hemen kan aldılar idrar bide o dakka acilen serum bağladılar bizimki çok feci titriyor du sonra nöbete benzer dediler geçirmiş Rabbim hiçbir çocuğa zeval vermesin 
(281 puan) tarafından
Amin canım rabbik cümlemizin çocuklarını korusun bizde sadece soğuk kompres
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun direk ateş mi oldu yavrunuz başka belirtisi var mıydı öksürük burun tıkanıklığı gibi 
(281 puan) tarafından
Ateş halsizlik kuzum çok sağol
(2,231 puan) tarafından
Aynı durumdayız şuan takıp de evde kan alındı mı
(281 puan) tarafından
Maalesef sadece soguk kompres o kadar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 457 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,473 soru

24,184,224 cevap

336,509 kullanıcı

...