0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Kizlar bebegim daha 4ay 17gunluk. Ve ben yeniden hamile kaldim. 5+2haftalik simdi.sezeryanla dogum yaptim. Basina gelen oldu mu?zor mu geciyor ameliyyat? Hamilelik zor mu oluyor dikislerden dolayi?

6 Cevaplar

+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Beni yaratan Allah elbet yolumu gösterir diyip yoluna devam etmeni onerırımmcanım :) düşünme hayırlısı olsun bebegın hayırlı olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kızım 7 aylıkken hamile kaldım şu an da 32+5gebeyim. Şimdiye kadar dikişlerimde ağrı olmadı. Geriye kalan her şeyi doğumdan sonra tecrübe edicem bakalım. 
0 oy
(11,538 puan) tarafından
Ben kendime erkenden hamile kaldım diyordum benden de erken kalan varmış oğlum 14 aylıkken hamile kaldım 2.ye hamilelikte de doğumdada.sikinti olmadı ikisde sezeryan 
0 oy
(7,074 puan) tarafından

Cnm kızım 9 aylıkken gebe kaldım beni tek üzen şey sütten kesecek olmadı 3 ay emzirdim  şimdi 35+5im Ocak 14te sezeryanim olcak Allah nasip ederse evladımı kucağıma alcam yine uzulyrm aklım kızımda kalcak diye sadece bir gün oysa . Annelik iç güdüsü işte eminellerde ama akıl kalıyor. 

Senin bebeğin de çok küçükmüş benm gebeligim zor geçiyor bünye meselesi. Rabbim  yardımcın olsun vala annelik çok zor çok fedakarlık istiyor ama gel gör ki o gülüşleri olunca ben bütün agrimi unutuyorum.. 

Dediklerine göre ikinci sezeryan daha kolaymış bnde bna. Söyleyenlerin yalancısıyım :⁠-⁠):⁠-⁠):D

0 oy
(8,716 puan) tarafından
Yuh yani :D nasıl becerdin ya şaka gibi korunmuyomuydun
0 oy
(713 puan) tarafından
şöyle bi durum var bende oğlum doğdu 3 aylikken vefaat etti onun yıl dönümünde hamile haberini verdim eşime ve hamilelikte de doğumda da sıkıntı yaşamadım benim ilki acil sezeryan oldu 32 haftalık bı doğumdu o yüzden komple uyuttular kızım da belden uyuşturma yaptırdım herseyine tanık oldum ki bende kalp ve psikolojik rahatsizlik var nöbet geçiriyorum sadece doğumdan sonra baş ağrısı kaldı ilk 1 hafta kadar şimdi kızım 20 aylık olmak üzere senin içinde bebeğin içinde hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 176 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hakan22 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 340 göst.
2 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Derinimo (32 puan) tarafından soruldu