0 oy
1,170 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Bunları buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi hersey 2 ay öncesine kadar başladı mutlu gıden evlılıgım bır kızım cok ıyı dik bir sorunumuz yokdu takı ıkı ay öncesine kadar benden uzaklaşması kendı tarzı dışına çıkması parfum ler VS cesıt cesıt alması en onemlı si yanıma gel dememe ragmen yorgunum gelemem demesi bende şüphe uyandırıyordu ama telefonun şifresini bılıyorum herseyde bakıyorum yok yanı bu belirtiler dışında bırsey yok neyse ben abartıyorum dedım gunlerım boyle yarı kavga ederek gectı takı kardeşini tren garına bırakana kadar biz kızımla da gelelim dedım olur dedı telefonu arabada ydı kızım durmayınca etrafa bakayım susturacak bırsey bulayım dedım bir baktım flas hem pc hem de telefona takılan cinsten telefona taktım takmaz olaydım dunyam başıma yıkıldı derken yolda kavga ederek geldık Bn ıkıncı gunu annemlere memlekete gıttm 1 ay kaldım orada hanı pişmandır bir hata yaptı gormezden geleyim falan dedım eve geldım aynı şeyler devam ediyor pazartesi boşanıyoruz yazıklar olsun anlamıyorum eşin senden seni isterken sen nasıl olurda elin kadınla harama girersin ben bunu anlamıyorum sorum şu BİR ERKEK NEDEN ALDATIR ALALH AŞKNA HER ERKEK MI AYNI YOKSA BANA MI DÜŞTÜ BU 

30 Cevaplar

0 oy
(53,820 puan) tarafından
karaktersiz insan aldatir hakkinda hayirlisi olsun insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçinde varsa aldatır canm kadın istediği kadar sevsin değer versin baksın ilgilensin . B***aynı bkkkkk
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Şerefsizz köpekk kurban olsun sana ve çocuğuna huzurunuz da herseyinizde varmış ne diye o zaman aranmış kocan bostan yere yuvasını yıktı yazıklar olsun inşallah bir ömür bunun vijdan azabıni çeksin,bacı bosanirken donuna kadar al kızının rızkını bırakma bu adamda yoksa çocuğunun rızkını o.rispularla yiyip keyf edecek bu adam ona bu fırsatı verme tazminatı nafaka ne varsa bütün haklarını sonuna kadar al burnundan gelsin onun 
0 oy
(2,980 puan) tarafından
1 ay evden gidince bunu yaptıysa fırsatıni bulamamiş yapmak için anca fırsat olmuş başka diyecek söz yok Allah yar ve yardımcınız olsun 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Karakter.meselesi kuzum karakteri bozuk olanın zihni fikri her yani bozukturda ondan . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 
0 oy
(795 puan) tarafından
Kani bozuk ******** namussuz pislikler aldatir kadin olsun erkek olsun 
0 oy
tarafından

Karakter meselesi. Bazısı kendını harama basıtte ortalık malı dıye tabır ettiğimiz herjesin kolayca ulaştıgı kadına layık görmez. Onunla olmak onunla görünmek bana yakısmaz der.

Bazısı haramı günahı bilir. Helal varken neden bunu kndime yapim der. Allahtan korkar. Yani aslında ıkı tipte nefsini aklıyla susturabilendir. 

Yoksa erkek erkektir doyumsuzdur fazlasını ister. Allah o yuzden haramı helali, nikahı Zinayı yazmış. Allah kimseyi nefsinin eline düşecek kadar akıldan eksik bırakmassın bu konuda. Eşinin aklı kıtmış. Baldan tatlı bir hayatı ömrü evliliği bir zehire tercih etmiş .
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun.ne gordun tam olarak merak etdim.yani bosanma sebebinizi.yaziamiydi fotorafmi vidyomu.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun bir kadin için tabiki üzücü bir durum kimse naralar atmasın eşim yapmaz diye postlarina baktım ne kadar şanslıyım demişsin keşke o da buna layık olabilseydi☹️hiçbir zaman o yapmaz bu yapmaz demem Rabbi m seytana uyanlardan eylemesin Hakkında en hayırlı olan olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,141 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde İÜBüşraa1 (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,960 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirmisafi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,360 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 883 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melek annesi 71 (1,760 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,895 soru

24,050,682 cevap

329,659 kullanıcı

...