0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Adet sancısı gibi ara ara sancılarim var bel ağrım ve kasılmalarim vardı iki 3 gündür günlük ped üzerinde kahverengimsi lekeneme var peçete sildigin zaman birşey yok ama günlük ped üzerinde lekeneme var bugün doktor gitim Altan muayene eti bana 2nci gebeliğim olduğu için açılma var imiş ama doğum açılması değil dedi ben pek anlayamadım ama açılma varmı yok mu bilemedim ve nst sancilarim 45.50 çıkıyordu buna da normal dedi  Ve en son da bana sancılar sıklasinca ve kanama yoğun olursa su gelirse hemen direk acil gel dedi ciğer geliştirici falan da onermedi netice de haftam küçük değil mi 36+1

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Önemli olan kadın doktor olması mı iyi doktor olması mi lütfen böyle şeyler dusunme tıpta kadın erkek diye Bi ayrım olmaz farkında mısın bilmiyorum ama bebeğinin hayati söz konusu
-Reklam-
0 oy
(7,975 puan) tarafından
Bnce başka Dr a da git cnm 
(65 puan) tarafından
Bayan doktor yanında daha rahat ediyorum bulunduğum yerde de hastane hepsi erkek tek bir bayan doktor var oda bu doktor
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Senin haftalarında benim de 1 cm açılmam ve sancılarım vardı doktorum hemen ciğer geliştirici iğne yaptırmamı istedi sürekli kontrole çağırdı sancılarım dursun diye ilaçlar verdi bence başka bir doktora git önemsememiş sanki
(65 puan) tarafından
Acil ciğer geliştirici yapar mi
(1,068 puan) tarafından
Bilemiyorum ama senin yerinde olsam başka bir doktora daha muayene olurum mutlaka

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.

Kategoriler