0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gecenlerde siparis vermistim ellerine saglik cok guzel yapmislar, birde oturdugum yerden cikartayim dedim hemen şipşak olsun diye. 

Kucuk kare fotoğraf istedim adet birim fiyati 7 tl dedi şok oldum kucuk kare bi fotoğraf yani demezmi uygun yapiyoruz diye ben netten 1 tlye siparis verdim adam diyo 50 tane cikartirsaniz 3 tlye duser şoooookk, yaaaa gercekten kurtarmiyo yada artik herkes birbirini kazıklamaya çıkmış sonumuz hayr ola, eşim kadroya gecti belediyede inanin zam bize vurmuyo, kagit imzalatmislar asgariye gelse bile esime gelmiyo nasil kadro bu cozemedim bize zam yok yedigimiz ictigimiz cocugumun mama bezine varana kadar zamlandi e sen bana vermessen ben nasil gecinicem. 

Dogalgazda yakiyorum oglum kucuk diye aylik alsakda yetmiyo borc aliyoruz boyle bisey varmiya. 

Esimden once necmettin erbakan zamaninda kadro alanlar, 4 milyar maaş aliyo esimde hersey kullaniyo sozde kadrolu yazikya esimin hakkini yiyolar kusura bakmayin. 

Ben parti falan tutmuyorum sadece herkes bizim gibi gecim derdinde millet sokakda aç yatiyo ac geziyo sukur halimize ama nasil olacak böyle bilmiyorum kiralar desen uçuk, ev alalim desek bizim burada 250 milyardan asagi ev yok, kiralar iş degil ev sahipleri habire başında . 

Bazen oyle bunaliyorum ki .. 

Hayat 0 kadar pahalıkı . 

Gücü yeten yetene. ...

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu zaman da 3 işte çalışmak lazm anca paçayı kurtarırsn 

Bnm esimde memur kadrolu aldığı maaş yetmiyo kiradayiz çocuk bez yemeği vs derken ee her şeyde zam zam zam çıplak maaş ile aldigi arasında dünya fark var hepsi vergi Allah ıslah etsin ne diyim bu yüzden işini degisicek yetmiyo diye
tarafından
Morali bozuk gidip geliyo işe kadroya gecince maaş artcak dediler hala aynı eksiden gidiyoruz gercekten.
Yetişilmiyo hic bi türlü.
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından

Şükr et! Dua et! Bereketli olduğunu düşün öyle olsun!.. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.  Aklına geldikçe Allah'tan iste.

image

Tekâsür süresini pazartesi çarşamba günü 40'ar defa okuyorum hiç ummadığın yerden para gelmesi için. 
tarafından
Cok sagol canim okuyacagim elbetdee şükür.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 863 göst.
4 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,105 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,292 soru

24,042,557 cevap