0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annelik çok zor çok yorgun hissediyorum bugün. Bir alerjimiz var uyumuyor dişler patlıyor çocuk perişan ben perişan. Rabbim bizim gibi annelere de bebelere de kolaylık şifalar versin. 

Var mı benim gibi hisseden 

7 Cevaplar

0 oy
(23,371 puan) tarafından
Kesinlikle sırtım çok ağrıyo saat başı kalkıyo alparslan :/
tarafından
Gece boyunca emdi tek pozisyon pert oluyorum sabaha kadar uyumak da yok.

Çok istiyorum kardeşi olsun ama gerçekten gözüm hiç kesmiyor
-Reklam-
0 oy
(8,178 puan) tarafından
Benim ki 4 yaşında uyanınca muzurluga başlıyor taaa uyuyana kadar kafa kalmadı artık 
tarafından
Kardeşi var mı
(8,178 puan) tarafından
Yok tek
tarafından
Sürekli anneye bağlılık devam ediyor öyle değil mi
(8,178 puan) tarafından
Bagliliktan ziyade huysuzluk çok fazla yani sürekli sorun çıkarıyor hem kendini üzüyor hem bizi. Salı günü pedagog a goturcem ben de çok sabırlı bir insan değilim zor sakin kalıyorum ben de
tarafından
Gerçekten eski insanlar nasıl ya nasıl 6 7 çocuk büyüttü Allah'a emanet mi büyüdüler olay nedir. Bu  kadar şeye rağmen 6 7 çocuk yapıp bakmak insandan geriye birşey bırakmaz ki.
(8,178 puan) tarafından
Eskiden cocuklari takmiyorlarmis ki anneannem oyle diyor cocugu dogur besiginde birak tarlaya git evde kim varsa ckcuga arada baksin yani mantik oymus cocuk olayını biz gozde cok buyutuyoruz o yuzden de agzimiza ediyorlar
tarafından
Yaklaşık bir buçuk aydır alerjisi var dişler bir yandan emzirmek de yordu artık. Çocuk perişan ben perişan
tarafından
Eskiden ev üstüne gitme olayı vardı. Kaynana kayınbaba çocuk bakardı şimdi evler ayrı kocalar çalışıyor bütün yük annede kalıyor.
(8,178 puan) tarafından
Aynen öyle zor valla
tarafından
Hem de ne zor.
(56 puan) tarafından
Biz ayni binadayiz kaynanamla iki cocugum var hamileyim hic bakmaz bi gun baksa ertesi gun oram agriyor buram agriyor der zorlugu dibine kadar yaşıyorum artik psikolojim berbat :
0 oy
(164 puan) tarafından
Al bendende o kadar emerek uyuyor yanında uyumaya alıştı yatağına yatırınca yarim saat sonra kalkıp yanıma geliyor sağa sola da dönemiyorum put gibi yatıyorum emmeden uykuya dönmüyor 11den beri uyutmaya çalışıyorum gözler fal taşı gibi kocamla bozuguz zaten birde çocuk stresi valla kaldıramıyorum artık, başım nasıl çatlıyor sinirden nasıl gidecek böyle bilmiyorum rabbim sabur versin
tarafından
Amin canım senin kaç aylık oldu 8 Ocak 18 bitecek bizim. 20 olsun diye çabalıyorum ama artık gerçekten gücüm yok. Emzirme çok zorluyor sabırlı bir insan değilimdir.
(164 puan) tarafından
5 şubatta yasina girecek canim ama 6 aydan beri canima okudu emeklemeye bir başladı herşeyi merak edip kurcalıyor çekmeler akşama kadar kaç kere boşalıyor geri koyuyorum bugün damacanayi devirdi pirizde takılı şarj cihazı görsün hemen asılır yastıkları yere düşürüp ustene basıp koltuğa çıkmaya çalışıyor örümcek aldık  tepesine çıkıp oradan inmeye çalışıyor sürekli gözümün önünde tutuyorum valla mahvoldum ya. Seninki 18 aylık ve hala yoruyorsa oturup aglayacagim  ne zaman düzelir bu çocuklar
tarafından
Senin daha çok küçük kız Allah kolaylık versin senin daha gidecek yolun var. ben tükenmişlik sendromuna girmiş bulunmaktayım zira artık emzirmek çok yorucu olmaya başladı çocuk sabaha kadar emiyor tek pozisyon perişan oluyorum. 2 yılı tamamlamayı çok isterdim 20 aylık olsun en azından diyorum gün sayıyorum. Aynı zamanda korkuyorum aşırı düşkün süte. O geceleri düşünmek bile çok korkutuyor beni
(164 puan) tarafından
Canım bence kesebilirsin ben şahsen 18 aylıkken kesmeyi düşünüyorum yeterince emmiş hem sanada bebeğe de eziyet bu şekilde 1 hafta 10 gün zorlanırsin sonra rahat edersin
tarafından
Bilmiyorum canım ya en azından bir yirmi olsun içim rahat kesebileyim istiyorum. Şimdi kessem ondan çalmış gibi hissedecem.
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Onu dogdugu gun anladim Rabbim nefesini nefesinden eksiltmesin ama cok zor
tarafından
Kardeşi olsun isterim ama yemin ederim gücüm yok bulamiyorum kendimde. Rabbim bagislasin hayırlı evlat eylesin çocuk fazla olunca ben aklımı yitirirum artık çocuklara yetemedigim için kendi halinde ilgisiz büyüyecek. Hele ki bu zamanda kendi başına çocuğun büyümesi çok tehlikeli dışarısı çok kötü.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Her gün değil arada bana da çok zor geliyor .hele oğlum huysuzluğu tutunca bana da yansıyo migrenim tutuyo.Alllah yardımcınız olsun .
tarafından
Her zaman değil evet... bazen tükenmiş hissediyorum bugün de o günlerden biri işte.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Geciyo hepsi Allah sağlık versin
tarafından
Amin canım aminnn
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Amin.iki gündür ben de çok yorgun hissediyorum kendimi özellikle aksamlari

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 275 göst.
0 oy
6 cevap 350 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,989 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,860 soru

24,065,103 cevap

330,325 kullanıcı

...