0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
kaynanam beni bu konuda çok elestirin evin yok kiradasın alma etme 

bende eşimin bana verdiği harçlık tan köşeye koyar halı alırım evimin ihtiyacını alırım evimi seviyorum kira olacak diye pislikten düzensizlik de mi oturacam    anlamıyorum belki hiç ev alamıyacam belki hep kirada kalacam kim bilir evet bende ev almak istiyorum ama ev alacam diye herşeyden kısıp köşeye koyamam öyle değil mi 

benim düzenli istedi2ib gibi olduğunda temizlik yapmakta içimden geliyorr 

yani böyle düşünen kaynanama çok kızıyorum

4 Cevaplar

0 oy
(166 puan) tarafından
Senin evine alacağın eşyadan kayinvalidene ne canm onu anlamadım 

Hiç bir katkısı yok yardımı yok beklemiyorum da zaten geçen gün diyor ki şu bezden al bebeğe görümcen bundan kullanıyor 

Ben ondan kullanmıyorum ona söyle dedim 

Ya sanane yani 
(890 puan) tarafından
Cnm çok utanmaz senin kaynanan hiç bir maddi katkısı yok şu bezden al diyo yaa insan sıkılır öyle demeye bu durumda
(166 puan) tarafından
Eşim evin tek oğlu benim bebeğime yaptığı tek şey bir tane ağzı yüzü dönük yelek örmek
Ne bisy aldı ne de zerre hazırlık yaptı
Böyleyken bari karışmasın
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ev sahibinin bir,kiracının on evi derler 

Sen haklısın kuzu duvarlara niş yaptırmıyosun heralde :D halı kilim işte 

Bende kendime bişeyler alınca çooook mutlu oluyorum ehehehehe

0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bazı insanların içinde heves diye bişey kalmadığı için olanları bu şekilde manipüle ederler takılma canım ev senin hayat senin.
0 oy
(829 puan) tarafından
Onun cebinden mi çıkıyor sanki aldıkların ne kadar saçmalıyor bu kaynanalarda ya . Benim ki böyle evlendik herşeyi eşimin üstüne bıraktılar tüm borcu . Düğünde takılan paraları takıları aldılar. biz iki sene boyunca hem borç ödedik hem eşim iki eve baktı tabi kayınpederim ve iki kaynim da çalışıyordu kaynnam eşimden istiyordu herşeyi sonra gelir derdi paranızı boşa harcamayın evler pahalı oluyor alamazsınız biraz idareli kullanın derdi bende tek kişi ile iki ev borç ne para kalacak diyordum gorumcelerimi de öyle alistirmisti onlar aynısını diyordu eşime söyledim yeter ya dedim onlara bakiyoruz ablarina bakıyoruz yemkleri çayları kahveleri tatlıları bı de böyle diyorlar ev alacağız dedim çeneleri kapanacak yoksa bunlar arsız kimse yaptığın iyiliği söylemiyor yarın öbür evsiz beş parasız kalırsak ne olacak dedim kiralarda mi surunelim zaten hastasın Allah korusun bir şey olursa ne yapacağınz dedim sonrasıni da düşün . Ailem destek çıktı ev aldık çok şükür şimdi kıskançlıktan çatlıyor hepsi 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 785 göst.
3 Aralık 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 937 göst.
0 oy
6 cevap 494 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 370 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hanifem (552 puan) tarafından soruldu