0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,272 puan) tarafından
Kizlar ben 26 yasimdayim 9 aylik bi oglum var ben ikinci cocugu istiyorum ama esim daha erken diyip duruyo aralarinda fazla yas farkı  olsun istemiyorum  bide benim yasima yakin olsun istiyorum esimi bi turlu ikna edemiyorum nasil ikna edecem?

20 Cevaplar

+1 oy
(427 puan) tarafından
Eşin hakli daha yeni dogurmussunuz sağlığınız açısındanda dogru değil bu kadar hızlı vücudunuz yeni toparlaniyor
(1,272 puan) tarafından
Tmda zaten ben ilk hamileligimde 5 6 ay hamile kalmak icin ugrastim  yine hamile kalana kadar digeri dogana kadar 2 yasinda olur zaten cokta erken degil yani
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Eşin halli dur hele emiyomu en önemlisi bu 

Birde bende istiyorum iminci çocuk ama tuvalet eğitimi verince bir kaç ay sonra oruclarjmu turunca
(1,272 puan) tarafından
Evet emiyor ama zaten hamilekende emziriliyor yani bu sıkıntı  degil
(2,359 puan) tarafından
Ama çok zorlanirsin canım ondan diyorum sen bilirsin
0 oy
(684 puan) tarafından
Valla bende oğlum 9 aylıkken hamile kalmıştım biri 4 olmamış diğeride 2 buçuk yaşında ikiz gibiler ama düşman gibilerde daka başı kavga o kadar yoruldum bunaldım keşke tek çocukla kalsaydım diyorum ama yinede sen bilirsin bakabileceksen
(623 puan) tarafından
Ben tek çocukta kalmayı düşünüyorum kendimi yıpratmamak için daha fazla ama o kadar zor mu iki çocuk gerçekten ya?
(1,272 puan) tarafından
Bakabilirim ama esimi ikna edemiyorum sanki bi tane daha olursa bu ogluma bakmiycaz gibi dusunuyo bakima muhtac diyo
(684 puan) tarafından
Ya aslında çocuklarlada ilgili bir durum mesela benim iki oğlum var büyük olanı çok çok çok değişik yani bütün huzurumuzu götürüyor desem linç yerim ama aşırı ağlıyor boğazı yırtılırcasina bağırıyor durduk yere sürekli huysuz sürekli sinirli ama küçük oğlum 2 buçuk yaşında maşallah hiç beni üzmez ağlamaz dediklerimi yapar falan yani büyük oğlumda küçüğü gibi olsaydı üçüncü şimdi yapardım ama büyük oğlum beni kesinlikle çocuklardan soğutmuş yani dediğim gibi çocuklarınız akilliysa yapın gidin bebeler
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 16 aylık bende ikincisini istiyorum da bakalım ne Zaman kısmet olacak
(1,272 puan) tarafından
Rabbim isteyen tum herkese nasip etsin
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm ama sankide zor gibi eğer yardım edenin varsa kolaydır  şöyle acikliyim kızım 9 aylıkken hamile kaldım şuan kızım 16  aylık bn 35 +4 günlük gebeyim çok zor yetişemiyorum gelen gidenim yok  
(1,272 puan) tarafından
Amin Tesekkurederim cnm Ben tek bakiyorum ama bakabilirim yani gelen giden yok  butun gunum oglum la geciyor
(6,761 puan) tarafından
Çok zor kuzum yinede elhamdülillah bak dün son temizliğimi ypayim dedim mutfGa grdim Allah razı olsun eşimde yardım etti sabaha kdr kivrandim birazdan hastaneye gtcem bkle isterse. Bı 3 4 ay daha topalrlansin oğlun ha hamileyken emzirilir ama sütun kalitesi düşer bnde öle yaptım 3 ay ama kizm ishal oldu herkes sütten diyordu bn kıyamıyodm kızıma hayır dyrdum çok zayıfladı kızım bign hastaneye gttim düşük riski vardi bunu sebebinin içinde verdgm süt bile varmış bn ilaç falan kulknmadim cnku mecburen 3 ay emzrdm bıraktım ha şimdi gün sayıyorum oğlumu almak için bnde nasıl bakcam diye korkuyorum
(6,761 puan) tarafından
Biz geri çekilme ile korunuyorduk bu arada Rabb'im öyle verdi nasibinde vardı geldi
0 oy
tarafından
Bence cok cok erken oglum 4 yas 2 aylık binlerce soru var kafamda yanı suankı cocuga buyuk haksızlık bence bu kadar erken olması
0 oy
tarafından
Eşin haklı bence daha çocuğun küçük şu an yetebilirim diye düşünüyorsun ama bebek doğunca diğerinin tuvaleti ayrı okulu ayrı bide ikisiyle ilgilenemezsin birlikte eşit bi şekilde 
0 oy
tarafından
Oglum 3 yas 8 aylik esim daha erken diyo sen dusun:)oglum daha bebek diyo kiyamiyor ona seninki cokkkk.kucuk bence 2 yasa gelsin ozaman dusun hem.bakmak cok zor.olur emin ol
0 oy
tarafından
Aralarında yaş olmasını niye bu kadar takiyosunuz ki benim buyuk ablamla aramda 15 yaş var vallah çok iyi anlaşıyoruz kucuk ablam var onunla da 7 yaş var ikiz gibiyiz 

Yasa bu kadar takılmayın çocuğunuza yeterince ilgi gösterin büyüsün sizde dinlenin vücudunuz toplansın bu devir de 2 çocuk gerçekten zor artık esin de hazır olmalı yoksa devamli huzursuzluk olur belki adam hazır değil 2.cocuga iyice düşünün Rabbım hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Benimde yaşım 26 kızım 17 aylık 15 haftalık hamileyim. Kendi istegimizle.yaptik aralarında çok fark olmasın diye 
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Eşiniz haklı bence, daha yeni doğum yapmışsınız en az 1 sene beklemeniz lazım. Zaten hemen çocuk yapmak bana haksızlık gibi geliyor. Oğlunuza ayırmanız gereken zamanda hamilelik, lohusalık bunlarla uğraşacaksınız. Sonra oğlunuz sizinle oyun oynamak isteyecek ama siz bebek bakacaksınız. Yaşları yakın olunca daha iyi kardeş olmayacaklar hatta ileride oğlunuz kıskanacak. Bırakın aklı başında olsun abi olduğunu anlasın. Kendinize de oğlunuza da bu haksızlığı yapmayın 
0 oy
(890 puan) tarafından
Çocuk bir 3 yaşına gelsin cnm ozaman düşün derim bence
0 oy
tarafından

Uuuuuuu seni gidi cesur şey :angel:

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bende 25 yaşındayım 2 yaşında kızım var ben daha erken diyorum benim eşimde zamanı geldi diyor sendeki iyi cesaret valla ben korkuyorum bacım anlat bence güzellikle istediğini yaşımız yakın olsun istiyorum dedim 
(1,272 puan) tarafından
Him cnm anlatiyorum yok diyor
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Vay be helal olsun cesaretinr benim kızım 3 yıl 7 aylıkken oğlum oldu oğlun suan 3 yaş 2 aylık diyorum erken üçüncü çocuk için ard arda çok zor diyorlar 
(1,272 puan) tarafından
Yani ben  istiyorum bir buyusunler yasi yakin olsun  bi kac sene idare edecm ondan sonra zaten duzene oturur
(11,486 puan) tarafından
Ama sen kafayı yersin kardeşime sahidim hayatı kalmamış  tabi herkesin kararı bakis açısı farkli
0 oy
(416 puan) tarafından
Bende oğlum 10 aylıkken hamile kaldım isteyerek çok uslu bebekti oğlum valla sonra sonra huyu değişti hurcinlasti ağlamalar doğuma 2 haftam var zor oluyormuş ya 3 yaş falan olsaydı şuan kendini ifade edemiyor ağlayarak yaptırıyor herşeyi zorlanıyorum bende 15 ay emzirdim sonra kestim sütten 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
17 aylık oğlum var ve ben 34 haftalık hamileyim beraber büyüsünler istedik yaş farkı olsun istemedik :)
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yürek mi yedin bacım bu ne cesaret 

Ama olunca da bakılıyor mecbur, ben kalabalık ailede büyüttüm 3 çocuğum var aralarında 3 ve 2 yaş var hiç zorlanmadım, tek başınaysan zorlanabilirsin
0 oy
(937 puan) tarafından
Daha küçükmüş canım benim çocukların arasında da baya var çok sabir gerekiyor malesef ikiside çok ilgi bekliyorlar birinin çişini yemeğini az Cok yapması senin iyiliğine olur ikiside simdi çok bakıma muhtaç birsx daha zaman ver bence
0 oy
tarafından
Ha diyince olmuyor yani şahsım adına konuşim. Kızım 1 yaşındayken korunmayı bıraktık şuan 25 aylık halen olmadı
(1,272 puan) tarafından
Iste bende esime bunu soyluyorum biz ilk bebegimiz 5 6 ayda oldu yani
tarafından
Benim ilki 9. Ayda oldu bu 13 aydır olmuyor tedaviyle şuan oldurmaya çalışıyoruz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 454 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde sevda960707 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamze58 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 237 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.