0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
heryerim agriyo falan diyodu bitane daha cocugu vardi ismi aklima gelmiyo profilinde kapali bi kadin rssmi vardi ama duvar kagdi gibiydi merak ettim dogurdumu suni alcam diyodu

1 cevap

0 oy
tarafından
Kimdi kız acaba 
tarafından
Benim bildiğim kadarıyla çok güzel ilgili bir yer canım bir de özel dünya hastanesi var orayı bilir misin orası daha meşhur çok övülüyor orası sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah
tarafından
Evet oraya da duydum midyatta ozel doktorum var oraya gidiyorum doktorda ilk başta dünya hastanesiyle anlaşmıştı fakat sonra ayrılmış ordan yaşam hastanesine geçmiş bende memnun olduğum için itiraz etmedim

Yaşam hastanesine sevk için gitmistim ayazimin zamaninda çok iyidi personelleri bayagi ilgiliydi dedigin gibi ama yer yoktu

Yine de sormak istedim belki bilgin vardır diye
tarafından
Evet canım o zaman bana yazmıştın hatta batmanda hastanedeyken hatırlıyorum pek bilgim yok ama çok güzel ve ilgili olduğunu duydum olmazsa sorayım bizimkilere de sana haber veririm kuzenim falan doğum yaptılar sorayım nerde yaptılar diye
tarafından
Olur vallah çok sevinirim ☺️❤️çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canım ne demek konuşunca sana yazarım ❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
11 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 459 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 529 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,195 soru

24,572,494 cevap

362,043 kullanıcı

...