0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (2,144 puan) tarafından
Kızlar malum sebepten eşimi 4 5 gündür göremiyoruz. Oğlum o kadar huysuz olmaya başladı ki sürekli ağlıyor mızmızlanıyor kimsenin kucağında durmak istemiyorum herkese saldırıyor resmen. Daha 5 ayını tam doldurmadı bile. Babasını özlemiş olabilir mi acaba ondan mı huysuzluğu? Az önce sesini duydu gözlerini kocaman açtı dinledi sessizce etrafına baktı aradı resmen.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebekte olsa yokluğunu hissediyordur
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Zannetmem daha ufak benim kizim 1 yasinda oldu yeni yeni babasi görünce heycanlaniyor seviniyor
0 oy
(4,673 puan) tarafından
O aylarda bizde ayrı kalmıştık farklı yere taşındığımizdan dolayı eşim iş nedeniyle erken gitmişti ama biz öyle bir şey yaşamadık buyuk ihtimalle diş dönemine giriyor ondan huysuzlanıyor 
0 oy
(425 puan) tarafından
Olabilir canım ben kızımda şahit olmuştum oda 4-5 aylıkken eşim her akşam abisiyle eve gelirdi kızım onları görünce gülücükler saçardı 3 gün abisi yoktu eşim eve geldiğinde eşime bakar gülümser inanırmısın gözü kapıya bakar abisi yoksa ağlamaya başlardı. Sonra abisi gelince gülücükler saçardı yine ve gerçekten bize gülümser abisine kahkaha atar çok düşkün abisine, şuan 6 aylık ama tanıyor artık ve hissediyor bence bebekler
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Ben ikk bebegime 4 ay annemlerde kaldim .5. Ay evime dondum.asiri huysuzdu  annemler gekince pür nese oluodu.bebekler ozlediklerinde depresyona girebiliiolarmiş.
0 oy
(7,225 puan) tarafından
Özler canım 4 5 aylikken anneme birakip carsiya gitmistim bebegime kiyafet almak icin ben gelene kadar aglamış anneme bakıp bakıp aglamis ben gelince sakinlesmisti simdi 8 aylik iki gun babasi gec geldi isten  o uyurken bugun geldiginden beri babasının tepesinde bana bile gelmedi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 841 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Eylem ahmet (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,044 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Efulimmmmm (7,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,477,760 soru

24,187,879 cevap

336,745 kullanıcı

...