0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından
Arkadaşımın babası resmen yıllardır oynuyor , arkadaşım perişan  annesine hakaret ediyor bazen kumar masasında uyuyakalıp orda kalıyor . Otomatik şeylerde oynuyormuş, içkisi yok ama sigara günde bazen 3 4 paket. 

Bu hastalıktan şeytan işinden iyileşen var mı, nasıl iyileşir adam 20 senedir bağımluymış :(

8 Cevaplar

0 oy
(2,999 puan) tarafından
Oda bağımlılık hiç bir zaman tam olarak bırakamaz hep oynasam mi bir defadan birşey olmaz hep böyle gider 
(5,123 puan) tarafından
Evet çok kötü çok zor bela
-Reklam-
0 oy
(163,301 puan) tarafından
kumar parayla oynanir nerden buluyo oyle parayi
(5,123 puan) tarafından
Güzel çalışıyor, kendi işi falan var, geldiği tüm parayı bazen oraya veriyormuş ... Çok ta comert, iyi kalpli biri ama bataklıga düştü
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Ben babamı bildim bileli oynar şimdi evlendik rahat 10 senedir oynamıyor o da para yok diye mi insan içine çıktı diyemi bilmiyorum benim annem boşanmadı  ama arkadaşının annesi boşansın bence yıllarca fakirlik çektik buzdolabımız hep boş oldu annem memurdu birde ona rağmen çektik emekli oldu çok çok çektik çünkü aldığı hiç birşeye yetmedi 
(5,123 puan) tarafından
Off eve de alıyormuş ama kadıncağız perişan, kötü bi bataklık
(6,434 puan) tarafından
Zor zenginlik içinde yapınca nasıl bişey bilemem de fakir olup oynayınca daha kötü
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Eşimin küzeni. Eşi doğuma giderken bi sürü kumar borcu çıkardı.
(5,123 puan) tarafından
Allah'ım yardım etsin
0 oy
(14,403 puan) tarafından
İyi akşamlar benim enişte boyle kaç ev araba yedı hala oynuyor 
(5,123 puan) tarafından
Of of çok zor
0 oy
(537 puan) tarafından
Benim babamda 15yila yakindir oynuyor evlerimizi arabalarimizi satti isyerinden cikti tazminatini kumara verdi yetmedi benim calistigim paralarimi elimden alidi karikizla kumarda yedi yetmedi hergun elden para topladi ihtiyacim vardiye cok şükür evlendim kurtuldum arada beni arar ister vermiyorum annem bosamadi annemi babamin herpisligini gordu ama bosamadi 
0 oy
(482 puan) tarafından
Dayım kumar bağımlısı heryere borcu var en dön 8ntahar etmeye çalışıyordu simdi ne durumda bilmiyorum 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Dayım mübarek dedemin kocamaaan servetini tüketti. Yetmedi boşandı ailesi dağıldı.
(5,123 puan) tarafından
Galiba  hepsinin sonu böyle oluyor, yokmudur buna bir çare ne büyük belaa
(1,370 puan) tarafından
Valla çaresi olanı göremedim. Keşke olsaydı. Dedem vefat edince okuma yazma bilmeyen annem ve teyzelerimin hepsini de kandırıp imza aldı ve 3 milyonluk servetin hepsini üstüne aldı. Tüketti bitti. Şimdi köyde derme çatma evinde yaşıyor. Oğlanlar büyüdü gerçi hepsi çalışıyor şimdi onları sömürüyordur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 419 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Delal78 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 939 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 749 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,779 soru

24,035,232 cevap

328,896 kullanıcı

...