0 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sezeryan oldum bebeğime mama vermişler kustu kuveze almışlar beni yarın taburcu edicekler evim 190km uzaklıkta gidip gelme imkanım yok şehir hastanesine gidip beni ve bebeğimi yatirmalarini isticem en azından kuveze girsede benide yatırırlar gider gelir görürüm çıkana kadar 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim 1 sene önce bende özelde doğum yaptım 

Erken doğum yüzünden sevk oldum özele oraya gittimde direk sezeryana alındım bebeğimi küveze aldılar neyse işte uzatmiyim bebeğimi ihmalleri yüzünden kaybettim 

Şimdi senin yapacağın şey başka bir hastaneye git güzelce konus ben hastaneden memnun değilim iyi bakılmıyor şüpheliyim diye şikayette bulun orda gittiğin hastane de yer varsa onlar kabul eder sevk işlemini hastane başlatıyor 

Şimdi burda tek sıkıntı özel olması bebeği sana vermeyecekler 1 dk bile durma sağlık bakanligini ara devamlı iletişim de ol 

Benim bebeğim 2 ay kaldı kayıtlara baktığım da serefizler sadece 2 ay icin 80 bin tl gibi ücret almışlar senin hastane de para yüzünden vermez 

Aklında soru kalırsa bana yaz 
tarafından
Önce şehir hastanesine gidip konuşup ondan sonrami burdan çıkmalıyız bebeğimizi alıp arabayla gidebilirmiyiz şehir hastanesine bebeği görürlerse direk kabul edebilirler
tarafından
Evet ilk başta şehir hastanesine gidin orda yer var mı yok mu konuş sonra onlar irtibata geçecekler senin doğum yaptığın hastaneyle ambulans da sevki kabul etmesi lazım
Sonra gel hastaneye eğer sevki kabul etmezse bağır çağır sessiz kalma benim yaptığım hatayı yapma
tarafından
Arabayla çıkış yapamazsın ambulansla hastane konuşacak onlar ayarlıyor
-Reklam-
0 oy
(8,786 puan) tarafından
İmza atsan çıkarırlar diye düşünüyorum ama
tarafından
Cikarirlarda bebeğimi gidicegimiz hastaneye ambulansla sevk etmelerini istiyoruz
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Mamadan küsüp neden küveze almışlar ki beslenemiyor mu solunum sıkıntısı mi var 
tarafından
Ben narkoz aldm çıktığımda kuveze alınmıştı başta solunum sıkıntısı var dediler sonra akşama dogru getrcez yanına dediler getrmediler mama verdik kusuyor dedi ciğerine kaçma riski var 3 4gun takip altında tutucaz dediler
(1,247 puan) tarafından
Olur mu öyle şey bende genel oldum özel hastanede doğum yaptım çıktığımda oğlumu küveze almislar getirdiler ememedi yine mama aldık ama hırıltılı burnu tıkalı gibiydi 13 gün kaldı küvezde mama verince nasıl vermek ki çocuğun ciğerine kaçıyor
tarafından
Kustu dedi ciğerine kaçtı dedi tam yanımıza getiricekken böyle söylediler
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Onlar sevk veriyor sanırım direk devlete gidip bizi yatırın desen alırlar mı kuvoz var mıdır boşta falan bı öğrenmek lazım prosedür nasıl işliyor. İmza atıp özelden çıkarsın şehir hastanesi yer yoksa almazsa falan kötü olur sonra. 
tarafından
Onlar sevk vermiyoruz diyo 7bin TL ödedik herşey dahil dediler doğumdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam lazım 400istediler iğne ücreti ben bebeğimi burda bırakırsam sezeryanli halde 190km gidip gelemem arabamız da yok
(3,149 puan) tarafından
Anne oteli yok mu hastanenin canım. Benim de ilk kızım özelde sezeryan oldum kuvoze girdi erken doğum diye. Her şey dahil dediler bir TL para vermedik 1 ay kaldı kızım evle hastane yakındı araba vardı gidip geliyorduk biz.
Eltim de erken yaptı devletten başka şehre özele sevk verdiler kuvoz yok diye o da orda yaptı bebek kuvoze girdi eltim geldi haftada 1 gidiyordu. Onunkide 2 ay kaldı. Devlete alamadılar ama kendi şehrine
0 oy
tarafından
İmza atmadan mama vermezlerki izinsiz olmuyor
tarafından
Hiç bize sorulmadı bı saat önce indik mamayı kestik serumla besliyoruz dediler
tarafından
Valla hesap sorun bende dogun yaptm ozelde bebehim kaldi kuvozde sutum yetmiyordu diye benden izin istediler hatta imza bile attm ve sart kostm ben devamli gelip emzircem ben gelmediğinde veya doymadgnda verin diye cokta vermediler zten sasirdim yani
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Onların sevk etmesi lazım sanırım.devlette yer falan yoksa sıkıntı olur çünkü bir de senin yerinde olsam peşini bırakmam o mevzunun.mamayi nasıl vermişler ki çocuğun ciğerine mi kaçmış ne olmuş 

İhmal olabilir yani 
tarafından
He Mama verdik Kustu bebeğin ciğerine kaçmış dedi indik bı saat önce serum takiliydi mamayı kestik serumla besliyoruz dedi
(1,142 puan) tarafından
Kesinlikle şikayet edin onların soeumsuzlukları.benim eşim olsa hastaneyi ayağa kaldirirdi.biraz dişinizi gösterirseniz şikayetçi olmanizdan korktukları için fazlaca ilgilenirler sevk işlemini de yaparlar korkup ta bizden çıksın diye
0 oy
(2,179 puan) tarafından
İşin peşini bırakma canım da önce devletle konuş yer olmayabilir onagore sevk isteyn
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Özelde ambulans tutup gideceğiniz hastane ile konuşup şevkini talep etmelisiniz.

Özelden ambulans ücreti alınıyor diye biliyorum 

Şehir Hastanesi'nde onceden işlemleri yapıp sonra  aldirmalisiniz.
0 oy
(7,454 puan) tarafından
17 ay önce bende özelde doğum yaptım genel anestezi ile beni uyandırdılar odaya çıkardılar süt beklediler benden mama vs vermediler azda olsa doyar annesi dediler 
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Canim yattigin hastanenin sorumlusunla konusman lazim 20gun oldu bende dogum yapali bnmde sezaryan bide genel anestezi mama vermediler bnim gögsumden süt getrdiler mama verip cigeree kaćma nedir ya dalga mi geciyolar 
0 oy
(160 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende ozelde dogum yaptim sozde köveze almislardi. Ilgi alaka goremedik.Hatta cocuk doktoru 3 gunde kalabilir 1 ayda kalabilir gibi sacma cumleler kurdu. Bulundugun  sehirin devlet hastanesi yenidogan bakimini arayin ve durumu anlatin bebeginizin oraya sevk ettirmek istediginizi soyleyin. Bize devlet hastanesinin kövezli bebek ambulansi gelmisti oyle gondermistik. Ama sizin km de var biraz o yuzden cok emin konusamiyorum. Ve devlet hastanesinin ust katinda anne oteli diye bi yer vardi ilceden gelenler ya da gidip gelmesi sorun olanlar isteyenler kalabiliyordu. Cok gecmis olsun Rabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Tedavi reddi yapıp özel ambulansla iehir hastanesine gidebilirsin 
0 oy
(781 puan) tarafından
Şehir hastanesi ilede kaldığın hastaneykede konuş cimere yaz sağlık bakanlığı ara elinden gelen her yeri ara bildir öyle saçmalık olur mu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 269 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.

Kategoriler