0 oy
1,597 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Banyoya yani tuvalet diyoruz oraya da kusmuş yerlerede kusmuş dolabın altına gitmiş hep ben şimdi bunu arayıp ağzıma gelen her lafı saymak istiyorum bana demedi yerleri falan zaten lavaboyu ben temizledim hep şimdi ariycam kustugunu bildiğimi bilmiyo sen kustun mu niye demedin diycem ya biz orda banyo yapıyoruz oğlumu yıkıyorum tuvalete giriyoruz oğlum çiş eğitiminde yere oturarak çiş yapıyo çarpılak mı biz nefret ettim iki günde ya

27 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Yapmış olsa bile bunun neden burda dedikodusunu yapıyorsun tmm hoş bsey dgl eminim onunda kendince bi durumu vardır utanmıştır belki canim.soykemeye sen onun ayıbını örtki Allah'ta ahirete senin ayıbını örtsün.burda,asaglayip kötülemen çok yanlış hiç tanımayan insanlar bile burda asagliyo kaynanani. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Insan degil yemin ederim.
tarafından
Asko biri yanimda kussa , o kusma sesi olsun kokusu olsun görüntüsü olsun bende aninda kusarim en hassas oldugum şeylerden biri :/
tarafından
Mutfak lavabosuna kusmus bi de temizlememiz gitmis cay iciyor. Lavaboya kusmus dolap altlarina gitmis. Yani baslarim buyugune saygisina sunu bana yapsalar. igrenclik ya, nasil bir pisliksin ya
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Off yaaa ne saçma konu. Yıkayınca geçmiyor sanki. Kusan biri değilsiniz belli orası zaten de. Yıka domestosla yıkan sen de. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yahu bu kadın niye kusmuş bu kadar kusmak öyle kolay bir şey değil Allah korusun bi hastalığı falan mı var 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ben sana demistim mutfak lovabosuna  kustugunda iceri git mutfagin lavobosuna ne olmus de bari esinde gorur utanir yada temizlemeye calisir ama sen dinlemedin
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Kac yasinda acaba merak etdim tualetemi yetisememiski nolmusda tezgaha kadar batirmis acaba.ama sen bence kirma kimseyi zaten temizliyceksin sobra laf acilirsa dersin biseyler.kalp kirmak cok kotu ben olsamdemem bisey.cunki zaten temizliycem mecburen su an demenin bi luzumu yok canim
0 oy
(11,487 puan) tarafından
Mutfak lavabosuna mi kusmuş midem bulandı iğrenç yaptığı saygısızlık ben olsaydım artık o tezgahta bişey yapmazdım ben takıntılıyim benim kaynanam bunu yapsa kesin o an kalp krizi geçiririm çok kötü oldum tuz ruhuyla yıka çamaşır suyu kurtarmaz

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,539 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 424 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,243 göst.

Kategoriler

1,469,900 soru

24,078,688 cevap

331,071 kullanıcı

...