0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar kusura bakmayın öncelikle bu kadar açık yazacağım için ama internette kaç gündür okumadığım şey kalmadı tam olarak anlamadım yani ilk defa geldi başıma üç senedr evliyim geçen ay iltihaptan dolayı fitil ve antibiyotik kullandm bu ay afedersiniz ilişkiden sonra yastık denedim yarım saat falan ama şu bi haftadır lavaboya giderken sürekli böyle şeffaf bi akıntı var hissettmiyorum sadece lavaboda silince geliyor kokusuz ve uzayan bişey sormak istediğim bu şekilde hamileliğini anlayanlar oldumu çünkü bende ilk defa oldu da geçen ayki ilaçlar işe yaramıştır inşallah hamileyim diye ümitlendiriyorum kendimi yardımcı olur musunuz lütfen 

1 cevap

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Adetine kaç gün var bende de akıntı olmuştu hamile kaldığım ay adet olacak diye beklerken gebelik vardı. Belirti olabilir tabi ama buna baglamamak lazım yani enfeksiyon falan da olabilir. Mesela şuan 14 haftalık hamileyim yoğun akıntım var 
tarafından
Canım adetime on gün var enfeksiyondur diye düşünmüyorm çünkü daha geçen ay birsürü ilaç kullandım enfeksiyon olabilir mi öyle hemen bide enfeksiyondan dolayı akıntım varken sarı ve kötü kokuyordu bu beyaz ve şeffaf kokusuz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler