0 oy
455 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Muayeneye gittim bugün 34+3 haftalık hamileyim nts de sancım çıktı 1 cm açıklık çıktı Tepecik kadın doğum acile git dedi sancini durdurmazlarsa sezeryan alırlar dedi beni bilgilendirin lütfen napicam hiç oraya gidesim yok insana kopek muamelesi yapıyorlar resmen bu süreci yaşayan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım özel hastaneye gitsen madem orası kötü bı baksınlar belki özel farklı bişey der 
(1,057 puan) tarafından
Doktorum dedi ki eğer sancini durdururlarsa gelirsin devam ederiz
(592 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun inşallah durur daha erkenmis inşallah bebiş bekler biraz daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
ozele gidebilme durumun varsa ozele iyi bir dr. git canm insallah durdururlar ciger gelistirici yaparlar buyuk ihtimal
(1,057 puan) tarafından
Zaten doktorda aynı böyle söyledi ama teoecige hiç gitmek istemiyorum iğrenç bir hastane
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm . Özele gt eğerki durumun varsq canm . Bnde erken doğum yaptm 36. Haftada korkma canm allahın izniylr bişey olmaz 
(1,057 puan) tarafından
Kız inşallah bişey olmaz ya dua edin
0 oy
(623 puan) tarafından
35 den başladı nstde sancım 1.5 saat nstde tutuyorlardı hep ve benim açılmam 3 cm idi ilk doğum olduğu icin ve çatım dar olduğu için bekleme kararı aldım hep ben bişey hussetmiyordum çünkü gittiği yere kadar bekledim hep hastanelere imza attım çıktım her gidişimde tsbi bu süreçte 2 günde 1 kontrol oldum hep en son 37+2 de kendi sancimla suni almadan evde çekerek hastaneye gittim ve 10 cm açıklıkla normal doğurdum şükür 
(1,057 puan) tarafından
Kız ama benim ilk sezeryan buda sezeryan olacak
(623 puan) tarafından
He o zaman bişey diyemicem
0 oy
(175 puan) tarafından
Hangi hastanedesin? Yani tam anlayamadim doktorun hangi hastanede? Buca kadin doguma da gidebilirsin digerinden iyidir
(1,057 puan) tarafından
Bornova Türkan özilhan orda erken doğum olunca tepecige gönderiyorlar ama planlı sezaryen olunca gününde gidip yapıyorlar o yüzden gönderdi doktor beni :(
(175 puan) tarafından
Anladim canim tepecik hastanesi hakkinda bilgim yok. Gecmis olsun vakti zamaninda saglikla gelsin minigin
(1,057 puan) tarafından
İnşallah dua edin lütfen
0 oy
(1,193 puan) tarafından
yatış yaparlar sancini durdururlar canim bnim 32 de sancim cikti 5 gun falan yatttim ignelerle ilaclarla durdurdular 37+4 de sezeryan dogum oldum zaten sezeryan olacaktim makat gelişli  diye
(1,193 puan) tarafından
rica ederim ne demek naptin canim gittin mi
(1,057 puan) tarafından
Sezeryan oldum :(
(1,193 puan) tarafından
niye ki hemen sezeryana mi aldılar cocuk nasil
(1,057 puan) tarafından
Kızım başka hastaneye kaldırıldı:(
(1,193 puan) tarafından
gecmis olsun canm korkma  insallh biran once kavusursunuz

İlgili sorular

0 oy