0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben sessiz sakin biriyim 6 buçuk aylik bir kızım var korkularim var istedigim gibi egitemssem beni dinlemsse  dediklerime uymassa anneliği yapamazsam diye, çevremde Bi kadın var o kadar otoriter ki cocuklari babayi saymıyor benimde korkum sanirim bu benimde eşim otoriter (yani o kadin gibi yaoacagini sanmiyorum ama) kiziminda bana boyle yapmasından takmamasindan korkuyorum,yaa da benmi cok abartiyorum bana bi akil verirmisiniz lütfen  ne olur

2 Cevaplar

0 oy
(6,435 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Biraz sakinleş ve İleriyi bu kadar düşünme anksiyeten olur srn kendinide yırtsan okul ve çevre derken olmak istediği kişi gibi olacak fazla kasma ilerisi iyi olur iniallah kızım 3 yaşında şuan hiç birşey umurumda değil bi okul zamanı gelsinde doğruyu yanlışı herşeyi anlatır öğretirim komşuna gelince asla otoriter bir annenin evladı olmak istemem anne dediğin ılımlı olur bana göre teyzemde öyle kayananmda kızına öyle hiç güzel değil sıkıcı bir durum
tarafından
Tsk ederim güzel anne
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komsuun gibi anne olmak iyi değil . Doğruyu yanlışı anlatırsan güzel konuşursan . Seversen seni cok sever dinler . Bence bunları kafana takma . Yaşına göre oyuncak eğitici kitap alırsın . Etkinlikler oyuar yaparsınız . Beraber vakit geçirirsiniz . Duayla . İnşallah hayırlı evlatlar dan olur . Şimdi bunlari kafaya takma . Ek gıdayı düşün araştır güzel anne ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 321 göst.
0 oy
3 cevap 289 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
15 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde UmFurkan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu