0 oy
1,727 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kardeşim bir cocukla sözlü.cok severiz çocuğu Allah yukarıda.terbiyeli kardeşimi de çok seviyor.fakat evin tek çocuğu.hakiyle annesi çok düşkün.kadin ilk zamanlar melaike gibiydi.ben çektim gelinim çekmeyecek modunda bir kadındı.fakat iş ciddiye binince değişimler baş gösterdi.kardesime bir iki kere saygısızca mesaj attı.biz karışmak istemedik.sozde oğlan uyarıları yaptı.fakat kadın deli gibi kardeşimi kiskanmaya başladı.kardesimle oğlan foto çekilip paylassa gidip aynı yerde zorla foto çekilip paylasmalara bile başladı.surekli annemle bu konuyu konuşuyoruz.oglan çok iyi fakat nereye kadar durduracak aklımızda hep bu soru.kardesim çok güveniyor sozlusune engel olur diyor.bizde şimdi uyarılara rağmen bunları yapan evlenince ne yapmaz diyoruz.biz işin içinden çıkamadık.bir taraftan olabilecek.problemleri görebiliyoruz bir taraftan da birbirini deli gibi seven pırlanta gibi iki gencecik insan var.ne yapacağımızi sasirdik

34 Cevaplar

0 oy
(3,975 puan) tarafından
İki kişi birbirini sevipte ayırmaya kalkıyorsa vay o ananın haline geçen bir video izledim hoca diyor eğer kaynana gelip karı kocanın arasını bozuyorsa eğer çocuk da yapmayı düşünmüyorsa çocuğa kürtaj yapan anne kadar günahkardır diyor yeni nesil dünyaya gelmemesine vesile olacak kadar gaddar çok büyük günah kız kardeşinle konuş canım ona düşğnmek için zaman verin bak eğer ben kaynana sıkıntısı çekmeye razıyım diyorsa amenna ama kocayı şimdi sever yarın evlendikten sonra onu bile görmek istemez keşke herkes ailesini seçebilse rabbim hayırlı ise nasip etsin değilse de kardeşinin gönlüne inşirah nasip etsin bide baban konuşsa keşke
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Başta eşimde oyleydi haklı ya haklı haksiza haksız derim dedi. Evlendik ikiz çocuklarım oldu doğumda bile burnumdan getirdiler . Ayrilmamiz için dört gözle bekliyorlardı bugün avukata gitmişler eşimi şişirip şişirip üstüme saldılar. Çocuklarıma bile acımadan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Başka böyleyse sonu bizim gibi ayrılık olur Allah göstermesin. Bu zamanda kimseye güven olmaz. Ailem der saygısızlık etme birşey deme. Hep gül onların yanında derler evlendikten sonra bizimki öyle oldu çünkü. Şimdi ailesi için çocuklarından vazgeçti..olan kadına oluyor olan çocuğa oluyor. İnşallah böyle olmaz 
0 oy
(984 puan) tarafından
Kardeşimin eşinin anneside ifleydi  şimdi çok seviyor kardeşimi kiskanirdi foto v.b bir çok şey 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Canım seviyorsa ve çocuk iyiyise annesi yüzünden ayrılmaz kız kardeşin, ben de olsam ayrılmam. Üstüne gitmeyin bence siz anlatın olabilecekleri gerisine kendisi karar versin. Çok üstüne gidince ters teper zaten
(2,125 puan) tarafından
Bir de bu sebeple ayrılırsa ileride kiminle evlenirse evlensin bu sevgilisi aklına gelir
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Daha önceki postlrinida hatırlıyorum Özge yol yakın iken dönsun oğlan bir iki engel olur sonrası zaten annesi ilmek ilmek işler beynini yıkar çocuğun kardeşine düşman eder seviyordur gunahinada girmek istemem ama yol yakın iken dönsun o kadın kardesinde huzur brakmaz 
0 oy
(23,053 puan) tarafından
Ben ayrılsın demem diyemem ama nişanlılık sürecini uzun tutsun ve kesinlikle bu konu ile alakalı çocuğa rest çeksin 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Bu kaynana hiç rahat vermez bunlara diyim ya caysinlar yada memleket aşırı biyerde kursunlar hayatlarini
0 oy
(1,370 puan) tarafından
O iş yürümez arkadaşım. Malesef Türkiye'de kocadan çok aileyle evleniyor insanlar. Aile olmadı mı ilişki hapishaneye dönüyor 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Kardeşimde böyle oldu ayrıldı sonra başkasıyla evlendi oğlan Bi kaç sene üzüldü kimseyle evlenmedi bu sene yeni evlendi daha ... sevene cidden zor bilemedim
0 oy
(127 puan) tarafından
Ayni durum bizde de var annesi kardeşime mesaj attı karışmak istemedik ama hicde unutmucam hediyeleri kıskanıyor dovmelerini kıskanıyor sonuc ne olucak bilemiyoruz inşaallah çok mutlu olurlar
0 oy
(369 puan) tarafından
Canım eşim den önce 4 yıl sevgilim yaklaşık 2 yıl nişanlılık dönemi yaşadığım biri vardı aynı evin tek çocuğu ve annesi adeta bağımlıydi altı yıl boyunca göz yumdum birçok şeyi görmezden geldim nişanlım da annesine karşı çıkmaya çalıştı ama olmuyor kadın babasını bile sus pus yapmıştı düğüne bir buçuk ay falan vardı dayanamadım ayrıldık çok üzüldüm üzüldük ama olmuyor üç dört yıl sonra eşimle tanıştım zor oluyor ama unutuluyor kızım var mutluyum şimdi ona gelince babası vefat etmişti biz yeni ayrıldığımızda yedi sekiz yıl oldu ayrılalı aynı eve gelecek gelin ariyorlarmis ben 33 yaşındayım o da 37 falan hâlâ bekar kimseyle olmuyor sorunlu annesi 
0 oy
(542 puan) tarafından
Vallahi zor bir durum ama şimdi o anneye anne de oğluna düşkünse burada ne postlar okuyoruz malesefff ki severek evlenip kaynana yüzünden anneyi tutup eşini atanı inşallah öyle bir duruma düşmezleer kardeşine diyecek tek birşey var iki aileden de uzak oturmalı evi kesinlikle ayrı olmali diğer türlü bişi olsa siz gireceksinz araya diğer taraf girecek iki birbirini seven olacak düşman inşallah sıkıntısz halledersiniz durumu 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Damadın hareketlerine bakın,psikoloklar anneci erkeklerden uzak durun diyor tatlım 

Anne her ne kadar düşkün olsada damat dur diyebiliyosa biraz daha kolay hale gelir olaylar 

Ama çok zor Allah hayırlısını versin
0 oy
(53,810 puan) tarafından
zor bir durum severek ayrilmak cok zor yasarken hergun ölmek gibi . kaynanada cins

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,302 göst.
+9 oy
12 cevap 1,124 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,182 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 509 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu