0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim hep sağ tarafta vuruyor orda toplanıyor ara ara sertlik ve çıkıntı normalmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
19+5 haftası 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim 2. Gebeliğim ikisi de soldaydi. Mesela büyüdükçe normal oluyor şu an tabi ama.. özellikle ilk aylarda tam soldaydi. Hangi tarafta olursa gelende o kısım da daha belirgin olur. 
tarafından
Anladım her zaman değilde zaman zaman taş gibi oluyor elimle bastırmadan seviyorum düzeliyor komik gelebilir ama kanama olunca her şeyi kafama takıyorum:(
tarafından
Çok iyi anlıyorum ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak:(
Malesef en ufak şeyde insan korkar ve neden diye sorgular. Arada öyle olması normal. Gün içinde tekrar tekrar olmuyorsa. Dr. Kontrolünde sor istersen hem için de rahatlar.
tarafından
Bende ilk bebeğimi kaybettim ondan böyleyim :( tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim kızımda hep sağda duruyordu toplanıyordu haftan ilerledikçe yukarı doğru çıkıyor 
tarafından
Tamam canım normal yani teşekkür ederim
(3,094 puan) tarafından
Normal canım merak etme büyüyünce yukarı çıkar
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Benimde hep sagdaydi büyüdükçe ortaya geldi normal canım merak etme 
tarafından
Tamam canım taş gibi toplanması normal demi
(5,198 puan) tarafından
Evet kendini bazen bir yerde topluyor sertlestiriyor,ben 30 haftalık oldum hala karnımda kendini sertlestiriyor taş gibi yapıyor sonra düzeliyor Dr sormuştum normal demişti zaten diğer gebeliklerimdede hep aynıydı korkma hareket ediyormu önemli olan o
tarafından
Ediyor canım vuruyor arada
0 oy
(4,563 puan) tarafından
Benimde öyleydi ama ortada bazen solda toplanirdı doktora sormuştum magnezyum eksikliğinden oluyor demişti magnezyum kullanmıştım
tarafından
Anladım canım 1 hafta sonra detaylı ultrason um var ozaman doktoruma soylicem
(4,563 puan) tarafından
Aynen ihmal etme sen yinede canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
4 cevap 543 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Melikesnnn (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemkorkmaz5 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,526 soru

24,073,410 cevap

330,802 kullanıcı

...