0 oy
2,680 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar…

Simdi cok hassas oldugum bir konu var kullandıgım tabagın bardagın bana göre altındaki etiketi mutlaka yıkanıp sökülmeli ve o şekilde kullanılmalı. 

Hele ki bazıları var misafıre özel tabak canak alır ama artık düşünmez mi yıkamaz mı o kısmı muamma etiketiyle misafırın önüne koyar. 

Ben bır kaç kez karsılaştım çok sınır oldum yanı yıyıp içmek bile istemedim. Sanki özenmeniş yıkamamış marketten aldıgı bardagı tabagı o şekilde onume servis etmiş gibi geliyor. 

Siz gittiğiniz yerde bu şekilde denk geldini mi? Ya da ne düşünüyorsunuz bu konuda? 

47 Cevaplar

0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ben o kadar  takilmazdim insanlik hali 
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Bu tırnak törpüsü sorusu gibi oldu ben sordum soruyu geri kapattım postu .Söyle soyliyim bende canım. Linç edilecek bisey yok kağıt ağzınıza gelmiyorsa çok ta sıkıntı değil bence .Ama tabi özense daha iyi olurdu .onu da fırsatı olmamış gibi değerlendiriyorum. ;)
0 oy
(11,504 puan) tarafından
Ben tam tersi düşünürüm vay be bana değer vermiş yeni aldığı tabakları benim için çıkarmış derim kız şaşırdım senden bunu duyunca niye saygısızlık olsun belki öyle dusunmemistir takilmamistir 
0 oy
(1,764 puan) tarafından

Bardakda gorunur belki ama çokda dikkat etmem gittğm  yerde tabak zaten gorunmez altını kaldırmadıysam :DÇok önemli değil benim için ama evde mutlaka çıkarmam lazım gozume batar orda durursa içim içimi yer 

(1,764 puan) tarafından
bahsettiğin fiyat etiketiyse işler değişir  ama barkod etiketiyse sıkıntı yok
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Senelerdir bardak alıyorum hic çay bardağında etiket yapıstırıldıgını görmedim porselen tabaklarda olur ancak misafirlikte tabağın altını kaldırım hic bakmadım kusur aramak için kimseye gitmeyin derim 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
ben kafa dağıtmaya gidiyorum genel olarak isterse bardagin yanında olsun umursamam ki :)
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim ama gelsem de gülerim bu ne kız falan derim :) 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 599 göst.
+1 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
15 cevap 348 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Asabii (815 puan) tarafından soruldu
+6 oy
30 cevap 1,166 göst.

Kategoriler

1,470,422 soru