0 oy
2,633 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar…

Simdi cok hassas oldugum bir konu var kullandıgım tabagın bardagın bana göre altındaki etiketi mutlaka yıkanıp sökülmeli ve o şekilde kullanılmalı. 

Hele ki bazıları var misafıre özel tabak canak alır ama artık düşünmez mi yıkamaz mı o kısmı muamma etiketiyle misafırın önüne koyar. 

Ben bır kaç kez karsılaştım çok sınır oldum yanı yıyıp içmek bile istemedim. Sanki özenmeniş yıkamamış marketten aldıgı bardagı tabagı o şekilde onume servis etmiş gibi geliyor. 

Siz gittiğiniz yerde bu şekilde denk geldini mi? Ya da ne düşünüyorsunuz bu konuda? 

47 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla masterchefte Mehmet şef bir tabahin tadına mi bakmadı kendisinin de öğrenci olduğu dönemde böyle bir anısı varmış bu yüzden kaybetmiş mıydı oyke biseylerdi ben çok dikkat ederim şimdi etiketi çıkmayan şey vardır elbet ama senin bahsettiğin ağız kısmında yani bu da ozensizlik bence bende aldığım gibi etiket sokerim hiç hoşlanmam bilemedim 
tarafından
Ya yemın ederım agzındaydı ve içtim yani ayıp olmassın dıye ama ya onun bana yaptıgı özensizlik nolcak:/ öyle işte mehmet chefte diyo restorantta bile geri gönderilir ymk diyor. Ee dmk ki usulde bu.ee bir zhmette özenelim yanı bir etiket nolcakkı cıkmadı mı kazı gıtsın.
(4,692 puan) tarafından
Yani herkes normal karşılamis şaşırdım :) yani altta olsaydı çıkmayan bişey olsaydı yazmazdin diye düşünüyorum şahsen ben heralde etiketi cikartamadiniz niye suralara etiket yapıstirirlr ki diye de laf çakardim heralde
tarafından
Valla bende sasırdım dmk tabakta canakta etıket normal ama kıyafette ayıp: D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz nelere dikkat ediyonuz ben hicc farketmezdim bile 
tarafından
Ay sayende banada takinti olur simdi :D o deilde bardakta nasil oluor ya kenarindami
tarafından
Evt sefaf kırmızı yazıyla adı vardı ustunde ve sıcaktan atmıstı. Yanı dusun cıkmadı gibi bir bahanede gecerli dgl. Bir bnde var sandım yok 4 bardak  4 ündede vardı.
tarafından
Ev sahibinin dalginligina gelms olabilir cnm tabi hos bi goruntu deil ama bilerek yapmamstr bence
tarafından
2. Kez gıttım ve yıne oyleydı:) ve bu defa ben söktüm ınanmazsın belki bak yeminde ediyorum;)
tarafından
Ay yok yok inanırım ne diyim sasdim :)
0 oy
(80 puan) tarafından
Bana biraz saçma geldi görüşünüz. Yani şu yüzden saçma geldi bazen o etiketler yıkasan da çıkmıyor belki öyle bir durum olmuştur. Yani sadece tabak bardak altındaki etiketle temizlik olmuyor bence. Tabi yine görüşünüze saygım var 
tarafından
Temizliğe dair hiç bir lafım olmadı lutfen carpıtmayın ama verdiği izlenim özenmemişlik bu oluyor. Ayrıca cıkmıyorsa bıle özenilip cıkarılabılır. Hanı kadınlar anlat anlat bıtıremıo derz aralarını cıfle diş fırçasıyla saatlerce ovarım, haftada 5 kutu domestos tuketirim, gece 2 lere kadar temizlik yaparım diye. Bu etıketı sökmeye ugrasmakta cok yorucu bır iş olmassa kanımca;)
(80 puan) tarafından
Her şeyi bu kadar incelerseniz ooo işiniz zor valla neyse ne diyeyim herkesin kendi görüşü;)
tarafından
Valla agzımıza soktugumuz bardaktakı etıketı de bı zahmet fark edelım:)
(80 puan) tarafından
Valla ben hiç bardağın ağız kısmında etiket görmedim, genelde altında olur o yüzden de takmıyorum her şeyi böyle takarsak erkenden gideriz diğer tarafa :)
0 oy
(416 puan) tarafından
Ben yıkarım makineye atarım ama taa tabagin altındaki yazı cikmiypr ki sen nasıl tabağı kaldırıp altındakini gördün bardaklarda ki çabuk çıkıyor yıkayınca çıkmazsa da ben ovalayip çıkarıyorum tabak ta yapışkanlı oluyor en altta bazisinda
tarafından
Canım bazen oluo ki yardım edıyorsun kalkıp onunla beraber sofrayı toplayıp makınaya dızıosun;) ben tabaga ışlenmış yazıdan bahsetmıyorum etiketten barkoddan hanı su sıcak su tutulsa ıkı kazınsa cıkıcak etıketten: D
0 oy
(6,396 puan) tarafından
E yani zahmet olacak yikanip etiketin kazinmasi gerekiyor bende hic sevmem sanki bak bjnu misafire kullaniyom su para aldim ortaya koydum der gibi
(6,396 puan) tarafından
Diyetteyim yemesin ☺☺walla baksan burda bi cocugu ihmal eden ben bi ewi *** goturen ben bi kotu kadin muzzeyyen ben☺☺herkes mukemmel ama farkettim ki etiket sokmekten aciz bir mukemmelliyet icerisindeymisz ☺☺
tarafından
Yani işte bana da o tuaf gelio cocuklarını bile aksattıp gece gunduz temizlik yapan kadınlar bu kadar ufak ama önemli ve özenilmesi gereken ayrıntıya nasıl olabilir diyor:)
(6,396 puan) tarafından
Sus sen eksik ariyonn agzina gelen etiketi yiyecektin☺☺☺
tarafından
Evet tuhhh misafirine bir temiz bardakta cay sunamayıp gece gunduz temizliğiyle övünen hanımlarda dgl bnde suc: D
(6,396 puan) tarafından
En suclu sensin☺☺
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Bende bu konuda biraz titizim çeyiz dizerken kendi tabaklarimin altinda ki etiketlere sokecem diye tırnaklarım kırıldığıni biliyorum bide sen ağız kisminda vardi diyosun çıkmıyor cikartamamis olabilir ev sahibi ama ben olsam asla o bardak ile çay servisi yapmazdim yani hoş bi görüntü değil 
tarafından
Yanı hade dıelim ugrastın cıkmadı ama koymazsın. Hayr canım sıcaktan atmıştı. Oyle zor bı etıket dgldi.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Yani kendimden düşüneyim fikrine katilamicam ki gittiğim yerleri öyle incelemem.. ama kalabilir yada yikamistir çıkartma gereği duymamıştır 
tarafından
Gittiğim yeri gectim ben öyle bırakmam ve bırakılmaması gerek diye düşünüyorum gittiğim yer sadece bir örnekti ;)
0 oy
tarafından
Okadar markette çalıştık bardak aldım evime de ama bardağın üstünde bir kere etiket görmedim :)
tarafından
Asagda vin yerde yemin ettim ee daha napim size: D yani yalan söylicek şey mi kalmadı da bunun yalanını söylim:)
0 oy
(739 puan) tarafından
Bardağın yanında hiç etiket görmeyen ben yorum yapamıyorum varsa temsili bir resim atarmisin 
tarafından
Keske markasını adını bılsemde bulup atsam: D
0 oy
tarafından
Bardak ta etiket olduğunu ilkkez duyuyom denk gelmedim tabaklarda da altında oluyo
tarafından
Vallahi vardı : D 34 yasında yalan söyliceğim en son şey bu olur:)
0 oy
(53,796 puan) tarafından
hic tabak altina bakmam. ben etiketi hemen sokenlerdenim ama annem hic sevmez onlarda da çıkarıyorum kiziyo bana ☺️takilmicak.seyler.bunlar
tarafından
Durum gerckleşmiş öyle görmüşüm yoksa özellıkle bnde bakmam.

Ee sebep neden kalsın: D
(53,796 puan) tarafından
kiz annem bana sinir oluyor sokuyorum diye o hic sevmez bende hemen cikaririm. ev sahibinin pis.oldugundan degilde gozunden kactigindandir diye düşünürüm
tarafından
Ben hiç bir yerde pis demedim :) özensizlik dedim ve diyorum
0 oy
tarafından
Pikniğe gittiğimizde arkadaşın plastik tabağının üstünde yani yemek yiyecek kısmında etiket vardı. Tuhafıma gitmisti
tarafından
Vallahi tuaflamıyana sasarım: D
tarafından
Valla ona göre normaldi demekki.
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim ama.hic öyle bişi yapmadım da bende sevmem 
tarafından
Denk gelmeyi birak yapmam fiyorum yanı yapılmaz bırakılmaz: D
(7,034 puan) tarafından
Bencede yani de ooyle olunca tabaktan yemek yiyesi gelmez insanın acaba yikadimi yikamadimi ☺️☺️
tarafından
Ee bide düşün bu bardak sıcakta attı zaten yanı belli ki yıkanmamış direk kutudan cıkarıp çay koymuş
(7,034 puan) tarafından
Ay Zelal abla midem bulandı o bardakta ki tozlar düşünemiyorum
tarafından
Napim işte misafir umduğunu dgl buldugunu yer dedik :/
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ya benim etiket takıntım var ne alırsam aliyim buzdolabımda bile bir tane kağıt yoktur hepsini sokerim makyaj ürünlerimde bakım ürünleri hele ki aldığım bulaşıklar aldığım gibi yıkar etiketi çıkarırım çıkmayan etiket yok zaten yıkanınca çıkıyor

Haklısın ayrıca rahatsız olman çok normal bende görsem bende rahatsız olurum 
tarafından
Evet bnde öyle oyuncakta bile etıket tutmam kaldırır kızım yutar agzına koyar felan dıye:)

Inan rahatsız olunmuyacak şey dgl.
(7,034 puan) tarafından
Huremcim benim postlarada bir el atı ver kız sana zahmet
tarafından
Baktım canım ☺️
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim bnde isgillenirdim öyle olmaz ayıp 
tarafından
düzenlendi
Hem ayıp hem özensizlik umursamamazlık valla kim ne derse desin.
(1,604 puan) tarafından
Kesinlikle zaten tikliyim. Bide böyle birinw evine filan gitmem kim olursa olsun
tarafından
Ama sorsan herkes temiz herkes titiz: D sonrada bız suclu oluyoruz
0 oy
(329 puan) tarafından
Yiyip içip buraya kusur aramak İçin yazmam gözden kaçar olabilir özenilmese bişey hazırlanmaz zaten 
tarafından
Konu o degil işte diorum ki olmaz yani ben dikkat ederım olmassı gerekende bu dıorum ınsanlar neden etıketle birsey yıyıp içmek zorunda kalsın ben sırf ayıp olmassın dıye zorladım içtim ama ısa ayıp olmassın diyip sökmeliydi;) gözden kacıcak bşy dgl işte kaldır bardagı agzına gırıo
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Biraz açık aramissin gibi. Etiket bardağın ağzına giren kısmında olmaz hiçbir zaman. En altında olur o da belki görmezden gelinmiştir bu kadar abartmaya gerek yok bu kadar insanların açığını aramayın gitmeyin memnun kalmadıysaniz birdaha olur biter 
tarafından
Valla istediğiniz kadar altında olur dıyın bu agzıma kadar gıren etıket gerceğini değiştirmez:)
(1,332 puan) tarafından
Ağzında bir sıkıntı var mı doktora gitseydin bir belki ameliyat ederler :) kız ne olacak ya valla abartma misafirliğe çağırmış işte tatlı diline güler yüzüne bak olabilir gözünden kacmistir madem gördün girip mutfağa yikasaydin cikarsaydin iki dk bu kadar abartmalik bir şey yok ki bu kadar takildin mademvgitme birdaha :)
tarafından
Agzımda sıkıntıya konu nerden geldi sen onemsemezsın ben önemserim . Herkesin midesi aynı degil dmk. O derece samımıyetım olsa zaten sundugunu içmezdim bile ama nezaketten ben önüme koyulanı geri cevirmeyi ve red etmeyi dogru bulmuyorum. Ve misafire saygımdanda etiketli bir bardakla bırseyi de asla sunmam;) bazı şeyler incelik gerektirir dmk o düşüncede herkeste yok :)
(1,332 puan) tarafından
Sende İncelik olsa saygı olsa zaten ufak bir şeyi büyütüp burada konu haline getirmezdin :) arkadaşın etiketi akıl edemedi diye düşüncesiz saygısız olduysa senin bunu burda bu şekilde dile getirmen çok daha büyük dusuncesizlik ve saygısızlık bence :)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Belki bilerek cikarmamistir yeni olduğu belli olsun diye:)
tarafından
Eski ve Temiz olmasını tercıh ederdım:)
0 oy
(103 puan) tarafından
Pardon bacım tabagı neden kaldırma isyegi duydunki
tarafından
Butun yorumlarda acıkladım canım ya kaçır mıssın: D
(103 puan) tarafından
Butun yorumları okumak zorundamıyım? Bi post açmışsın bende bi soru sordum
tarafından
Okuma o zmn tahmın et misafirin gelince hiç mi kımse yardım teklif etmez gelip tabagını mutfaga koyup yemeklerini dokup makınaya koymaz tabagı ?
0 oy
(3,103 puan) tarafından
O değilde tabağın altını kaldırıp bakmak aklıma gelmez:) 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 579 göst.
0 oy
15 cevap 308 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Asabii (804 puan) tarafından soruldu
+6 oy
30 cevap 1,065 göst.
+1 oy
12 cevap 330 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler