0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Arkadas lar merhaba. Ben simdi 3 aylık hamileyim  sabahtan aksama kadar karnım acıkıyor mesela yemek yedim kalktım o agır sıslık gidince yine acıkıyorum. Tim gun bu boyle devam ediyor. Aglıycam cıldırcam artık yemek istemiyorum. Ama istemsizce  acmısım gıbı doyamıyorum. Beynim kontrol dısı asla kendime soz gecırmıyorum hep bsıyler yemek istiyorum herseyi istiyor canım herseyı. Elimde degil tokum aslında ama yine açmışım gıbı davranıyor beynim. 

2 sorum bacaklarım tutmuyor o kadar halsizim ki anlatamam. Bacağımda kemik yok sanki ayaga kalkıp yere basmak istemiyorum. Halsizlikten bunun İcin ne kullandnz sizler ınstgramda cagla hep kolajen tavsiye ediyor. Gidip alasım geliyor ama. Size de sormak istedim. Benim bu durumlar neden boyle. Bı kosede aglamak istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçmalama sakın doktora danışmadan sakın kafana göre takviye ilac falan kullanayım deme bende 18+3um ama 5 gün öndeyim 19 diyelim ona 2 haftadır ayni durumdayım çıldırmış gibi istahim açıldı tıka basa yiyorum ama 2 saat sonra yine açım kilomu kontrol ediyorum sadece bebeğime yarayacak seyler yiyorum ama yinede durduramıyorum iştahımı çözümü söyle buldum yemekte gerçekten doyup kalkıyorum ama tabi yemek sırasında şu içip mideni şişirme yemekten 10 dakika sonra elinin altında su şişesi olsun sürekli gözünün önünde olunca en az 4 saat idare ediyor aksam çok acıkırsam salata veya salatalik yiyorum yoksa çok kilo alırım buda dogumum için zor olur halsizlik bendede başladı 1 saat ayakta kalamıyorum artık hemen ayaklarım davul gibi şişiyor belim agrimaya basliyor spor yaptıktan 15 dakika sonra ölü gibi yatıyorum 2 3 saat yerimden kalkmıyorum daha doğrusu kalkamıyorum dinlene dinlene iş yapmak çalışmak gerekiyor 
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Kollajen dediğiniz şey çok yararlı bişey değil. Aklı başında olan bir eczacıya sorarsanız size satmayacaktir bile . 

Ki hamile insanlar kafasına göre ilaç icmemeli 

Gebelik şekeriniz olabilir magnezyum eksikliği olabilir bunu doktorunuza sorun,  uygun tedavi yöntemini size söyleyecektir 
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Ohoo sen daha başındasın ilerleyen aylarda gör asıl acıkmak nasıl oluyor ağrılar nasıl oluyor ama herşeyin çözümü var yemekle ilgili az az ye mesela , ağrılarla ilgili doktoruna sormadan kesinlikle bişey alma

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
2 cevap 407 göst.
0 oy
6 cevap 528 göst.
0 oy
15 cevap 677 göst.
26 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,931 soru