0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Hiç bı kanama leke yok test yapıyorum hala var 3 günde sifirlaniyo dendi 3.  Gün cuma günü kanda bakilck kanama.olmassa alt muane ile bakıp kese kürtaj şekilde alinir dediler 50 den 44 düştü kürtajdan korkuyorum nasıl olck kızlar :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bende Mayista Gecirdim kimyasal hemen sifirlanmiyor ben 10 Gunde Anca sıfırlandı Hcg.banada düşüp tekrar yükseldiği Icin dis gebelik dedi sonra tekrar kimyasal dedi bende çok Uzuldum ağladım kürtaj yapicam dedi ama şükür gerek kalmadı kanamam geldi kendiliğinden sıfırlandı korkma kanamayla düşer hcg.kimyasalin ardına hemen hamile kalanlar var sende kalırsın Insallah ben kalamadım hala 6 7 Ay Oldu.Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin bidahakini
(149 puan) tarafından
İnslh canm saol :)
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Birkaç gün bekleyin kimyasalda genelde kanamayla gidiyor kürtaja gerek olacağını sanman. Ayrıca test yapmaya devam etmeyin artık boşuna ümitlenirsiniz.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Canım sürekli aynı şeyi soruyorsun, önceki postlarina verdiğimiz cevaplara inanmıyorsan buraya sormanın anlamı yok ki
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Kese varsa nasıl kimyasal oluyor kimyasalda kese yok ki
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Birincisi kimyasal gebelikte kese olmaz eğer kese varsa bis gebelik deniyor yada düşük bende kimyasal gebelik oldu bir hafta 10 günü buluyor düşmesi canim 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 92 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde beyza009 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,534 soru

24,073,464 cevap

330,805 kullanıcı

...