İstemeye geldiklerinde yapmıştım ama içirmediler elinden aldılar neymiş midesi bulanırmış :/
Benim eşim de içerken eniştem bırak koçum içme şunu dedi. Içinde de pul biber, tuz karabiber vardı. Bende sinirlendim gördü.
Mutfağa geldi ablamlar vay be bu kızın elinden zehir olsa içmezsin he dedi. Oda ben bu kahveyi içerim bu kızı da alırım dedi kafasına dikti
Sonrası banyo tabi djajdjjsjsj
Benim eşim de içerken halası içme dedi kayınvalidem de bırak içsin dedi yarıya kadar içti
benimki sekerli kahveden nefret eder bende bol sekerli azcik da tuzlu yaptim . iyice bekledi sogudu dikti tepeye bende prensesler gibi otururken birden oha demisim hala millet guler bende utanirim
Ben icirdim bide ben biraz acımazsiz çıktım büyük nescafe fincanında ve acı nescafeye bı tatlı kaşığı tuz attım hepsini içtiicerken tabi bol su içti kıpkırmızı olmuştu sonra bitti baya tatlıymiş dedi güldüsimdi kahve yapsam ilk onu soruyo tuzlu değil demi diyo
Bi iyi olan benimki demekki eşimin yengesi bile destekliyodu içsin diye gerçi dost mu düşman mı bilinmez böyle destek mi olur benden iyiside yok ama üstüne lokum verdim daha nolsun
Dün kiz kardeşim sevdiğine bol tuzlu kahve icirdi önce içti suratında bir ifade yoktu ama kafaya son kalanı dikince ils er değişti titreme geldi yemin ediyorum
Halalar bekledi mutFakta tuz koymayın ldediler ama kim dinler onları
1,492,932 soru
24,393,576 cevap
349,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın