0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar ...  Dün  eşimle baya bı tartıştık konu şu eşimin ailesi çünkü evlendigim.gunden beri hep para.konusu eşimle.tartismamiza.neden oluyor bizim arabamız vardi kaynanam 7.500.tl istedi eşimde avukata para.odedi.kayinbabamin borcuymus  neyse aradan bı sure geçti avukat eşimi aramış demiş.fazla.yatirilmis 2.500 babanızin eski iş yerine yatmis kayinbabamda.gidip.dun o parayı çekmiş dun eşim aradigim da.sey dedi annenin  ihtiyaçi var o istedi ona verecem.halbuki.o.bizim.paraydi 2 500 TLsinde degilim aama zoruma giden biz.her ay oğlumun karnını doyura bilmek.icin krediye yukleniyoruz kayinbabam.icki alacak die.gidip parayı çekiyor çünkü kendisinde her ayak var kız ayagi içki torununa bu zamana kadar bişey almadı.kaynananm.desen kinamda kavga çıkardı bileziklerimi satıp.koyde yediler gerdanligimi.evlerinde caldirdilar.guya bana takı vermişler benim haberim yokken onlari toplayıp bankaya atan bi kadın ben başkasının altiniyla gelin oldum halende bizden para almaya.calisiyorlar nasıl.insanlik.yahu 

1 cevap

0 oy
(5,440 puan) tarafından
Görüşmeyi kesin sizi kullananlar insanlarla görüşmeyi sürdürmek mantıksız bu eşinizin ailesi olsa bile 
(145 puan) tarafından
Ben görüşmem ama eşim annesini babasını bırakmıyor üstelik sanane ben kazaniyom diyo:(
(5,440 puan) tarafından
Ne demek sanane ben kazanıyorum ya evlilikte sen ben yok biz varız de siz onlar  keyfi sefa sürecek diye madur olamazsınız madem çok düşkün ailesine sen başının çaresine bakacaksın canım ayaklarının üstünde durakcaksin  kendine iş bul çalış kazan benim param sanane de
tarafından
Kız o zaman sen de çok harca madem sana ne ben kazanıyorum diyor sende adamın cebinde bir şey bırakma ihtiyaçlarını karşılamak zorunda essek herif
(145 puan) tarafından
Bende kendimce öyle düşündüm canım artık harcarim yani eşimi dusunmem kesinlikle çalışsın baksin
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,489 soru

24,401,353 cevap

350,146 kullanıcı

...