0 oy
778 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Peki neden bi erkek bi kadina laf söyleme hakkını nerden alıyor acaba??   :ermm:

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canısı başlığını okuyana kadar 1 kilo verdim :D

Yok öyle dünya herkese hakettiği verilir. 

(17 puan) tarafından
Sinirden  yazdığımı bile yanlış yazdım
tarafından
Haksızlıktan erkek kadın olmaz herkes duyacagı lafı duymalı hakettiği tavrı yaşamalı
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından

Açtırma kutuyu söyletme kötü yü :Dyaram derin zaten 

0 oy
(2,557 puan) tarafından

Bizim burda erkeğin yönü büyük olur derler:D he hee der geçerim erkek neyse kadin da o dur oldu canim erkek söylesin biz dinleyelim. 

0 oy
(16,787 puan) tarafından

• Onlarda bizden fazla olan tek şey sakalları başka da bişey yok 
O yüzden laf etme duyma da 
(2,557 puan) tarafından
Eminmisn bi dha düşün :D
(16,787 puan) tarafından
Başka ne fazlalığı var ki
(2,557 puan) tarafından
Bende sakal da var tek tük :D
0 oy
tarafından

Böyle bir saçmalığı kim dedi acaba :angel:

Bunu diyen hangi dünyadan gelmiş , erkeğin ne gibi bir özelliği varda erkeğe laf söylenmezmis..

Kadına zulum, siddet, haksizlik yapan erkektir , bir başkasının lafı ile eşini yine ezen erkektir.. ve buna rağmen erkeğe laf edilmezmi deniliyor...

Oldu canım biz bu odunları alalım sırtımızda taşıyalım...

0 oy
tarafından
Kim demiş ?........
0 oy
tarafından

YOK ÖYLE Bİ DÜNYA

0 oy
(17 puan) tarafından
O kadar laf söylüyor susuyorum içime atıyorum nereye kadar gitcek böyle bizede saygı duysunlar söz hakkı versin 
0 oy
tarafından

Erkeklerin kadinin agzina etmeye hakki varmis ama dimi :ermm:

(17 puan) tarafından
Aynen meşhur lafları zaten
0 oy
(86 puan) tarafından
Erkekle kadın aynı değildir ama aynı haklara sahiptir birtakım yaradılış biçimleri yüzünden kimse kendini üstün görmesin erkekde ne varsa kadında da var 
(17 puan) tarafından
Bunu bilmiyor işte
0 oy
tarafından

Hee evet bazı kadınlarımız erkeklerinin laf söylemesini severler kendini ezdirmeyi falan

Ama benim açımda öyle bir şey yokk..... 
0 oy
(843 puan) tarafından
Peygamber efendimizin eşlerine verdiği değeri bilmeden cahilce dini saptırarak uydurulan bi şey... ataerkil bir toplum islam diniyle buluşunca dini kendi çıkarına uyarlıyor. Hatta tvye çıkan bazı çok bilmişlerde onaylıyo bunu ve alkış alıyo... bu  yüzden şiddet aşağılama ve daha bi çok şey kadına layık görülüyor... 

Milletçe sevgi saygı ve hoşgörüden uzağız kısaca...
(17 puan) tarafından
Aynen çok doğru diyorsunuz
0 oy
tarafından
Ay buna da günah mı dediler diye aklım çıktı.

Beyni olan olmayan, fikri olan olmayan konuşuyor valla canım, saygı ve terbiye çerçevesinde bilgin olduğu konuda konuş ama önce bir bak karşındakini anlayacak kapasitede mi diye. Gerisi de çok da tın :) 
(17 puan) tarafından
Bazen bi yere kadar diyosun ama gidecek yerin olmayınca susuyorsun cevap vermiyorsun versen bile hemen şiddet gelcek buna biliyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Allah yolunu açık etsin de arkana bakmadan git.
0 oy
tarafından

Şimdi okkalı bi laf sokardım da bu söze neyseeee hadi oda bende kalsın 

(843 puan) tarafından
Acaba nedir nedir :DDDF
0 oy
tarafından
Onun da yok öyle bir hakkı ama söylüyorlar işte 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Hele hele kim demis bunu kadinlar insan degilmiymis valla lafta soylerim herseyide yaparim erkekleri bu kadar el ustunde tutanlardan nefret ediorum kaynanamlarda erkege duskunler eltimin oglunu el ustunde tutuolar cocugun babasi bile oglunu el ustunde tutuor ama kizlarina karsi oyle degiller o yuzden ben gebeyim hep soyluorum insaAllah kizim olur diye hepsinin yaninda susuolar birsey demiolar Allah islaah etsin oylelerini ya benim babam kizlarini hep el ustunde tuttu boyle bir aileye gelin geldim ne diyim
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Benim esimin aileside oyle oo erkek istedigini yapar ondan benim esimde oo kafada bir sey olunca ben erkegim sen kadinsin der 

Ama bende onun yaptiginin aynisini yapip bak kadinda yapiyormus diyorum bu zihniyeten kurtarmaya calisiyorum bi kizim war bi de oglum ikisine ayni muameleyi yapacaksin diyorum kizim tlfon kullanmasa oglumda kulanmaz kizim aksam cikamasa oglumda cikamaz 

Yok oyle bir dunya 
0 oy
tarafından
Kim demiş? Yık geç tabuları ben öyle bir yıktım ki kimse bişey diyemiyo 
0 oy
tarafından
Kadından alıyor o söyledikçe kadı susarsa kudurur tabi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 529 göst.
0 oy
36 cevap 923 göst.