0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (1,838 puan) tarafından
Kızlar dün den beri çok öksürugm var geceleri uyuyamıyorum pekmez limon zeytinyağı içtim ıhlamur içtim bakalm fayda edecek mj aynı şekilde kızım da öksüruyor 8 aylık neler önerirsjnz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ona da bol ıhlamur ver canım çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(1,838 puan) tarafından
Ihlamur verdm bal  yasak yasak degl mi 1 yas öncesi. Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilık suya bal ve limonu karıştırıp ic canim benim oksurugum oyle yapinca rahatliyor gecmis olsun 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Gecmis olsun bizde 10 gundur dokulduk resmen oksurukten bi surup aldik bitkisel ama 1 yastan snra kullaniliyor cok faydasini gordum cocuklarimda ihlamuruna pekmez kat insallah faydasi olur bide bebek vikisiyle vikisledim utuyle bezi isitip sirtina gogsune koydum faydasi oluyo
0 oy
tarafından
Saracoglunun kürlerine bak cok cok guzel bitkisel tarifleri var oksuruk icin.
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Pekmezi tereyağında pişirdim içine limon karabiber bal koyup içtik hepberaber iyi geldi, 
0 oy
tarafından
Canım Allah iyiliğini versin 1 ay çektim geceleri öksürerek boğularak uyanırdım yemin ederim uyku haramdı birde hamileyim üstüne 39 haftalık 1 ay çektim ne yaptıysam geçmedi pekmez karabiber dene az bişey uyutuyodu geri kalkıyodum ama kesin bşy bulamadım denemediğim bişey kalmamıştı
0 oy
tarafından
Kuru dutu kaynat için gun boyu insaallah 1 2 güne iyi olur.

Icine bal seker vs koyma icmezse az bsey pekmez atarsın 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Soğan suyu der susarım tadı kötü ama ilacniyetine iç  :) geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 399 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 386 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣Eylül ün annesi❣ (1,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,205 soru

24,095,524 cevap

332,065 kullanıcı

...