0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Etkisi oluyor mu. Fiyati cok yuksek bosa almak istemem

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aldım da sevmedım arınmadı sacımdan sanki, her turku yontemı kullandım arındırmak ıcın ama o yaglı hıs kaldı yıne de
tarafından
Oda kotu iste durulucaz diye daha cok yiranir sac
(6,435 puan) tarafından
Çok fazla sürmüşsün canım o yüzden arınmamıştır
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben kullandım çok güzel uzatıyor haftada bir kere sürüp duşa girmeden yarım saat bekletip önce sadee şampuan sonra su ile yıkıyorum çıkınca da argan yağı sürüyorum mis
tarafından
Hala kullaniyor musun cnm. Sacim cok az iyi gelir mi alim mi
(6,435 puan) tarafından
Evet dibe azıcık sür genellikle uzatmak için kullanılıyor iyice tara masaj yap vazelin kıvamında saçın çokta olsa sakın fazla sürme arındıramazsın banyoya girdiğinde de önce kuru şampuan sür sonra suya sok kafanı
tarafından
Kaç saat bekletiyorsun cnm. Haftada kaç gün yapıyorsun. Fiyatı baya pahalı ince telli ve seyrek saçlarıma iyi gelir mi
(6,435 puan) tarafından
En az Yarım saat canım en fazls 45-60olsun 3-4 günde bir kez de zeytinyağına 1 yumurta sarısı kat badem yada hint yağın veya hisndistan cevizi yağın varsa karıştır sür en az yarım saat en fazla 1 saatte onu beklet ben onu yaparım otacının sarımsaklı şampuanınıda aldım iki şişe onu kullanıyorum sonra onlar bitince başka bir şampuan alıcam saçım hemen otacı şampuanına alışmasın diye
tarafından
Sağol cnm denicem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suraninanasi (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu