0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Bı sıra lekelenme oldu o sıra gitti meğerse kimyasal yaşamışım ultroson baktı bisi çıkmadı cuma iğne olucm kan uyuşmazlık fiyat bilen varmı bide ilaç vericm tekrar kalman için dedi hemen kalinablrmi kabullenmek zor oldu:(

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kan uyuşmazlığı iğnesi devler yapiyor zaten canim para ödenmiyor çok geçmiş olsun Rabbım gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile nasip olur
(149 puan) tarafından
Yapmiyo doğum sonrası diyo canm özele gittim bende demediler bile iğne diye
tarafından
Canım bizde de var kan uyuşmazlığı ama ben ilk hamile kaldığımda da yaptılar bir de son haftalarda da bir de bebeğim doğduktan sonra kan grubu benimle aynı olmadığı için yaptılar şu özele bir ben mi sinir oluyorum bende ilk bebeğimi hep onların ihmalkarsizliğindan dolayi kaybettim birdaha da asla gitmedim gitmem de
(149 puan) tarafından
Bende devlet yüzünden işte canm sebebi devlet bna bişi demediler özel dedi olmam lazmdi diye olcm
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Kan uyuşmazlığı gebelikten önce mı vuruluyor gebelikte mı. Ben normalde gbeyken vuruluyor sanıyordum. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavusursunuz
(149 puan) tarafından
Normalde gebelikte doğum sonrası bn kimyasal yaşadığım için yapılacak 72saat içinde:(
0 oy
tarafından
Üzülme kuzum Rabbimden geliyor her şey inşallah hayırla tekrardan olur merak etme 

Yengem ikinci çocuğa hamile kaldı kimyasal dediler diğer ay tekrar kaldı 5 yaşında şu an kizi
(149 puan) tarafından
Maşallah kuzum ne güzel bakalm:)
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kimyasal benim de oldu ama düşükten saymıyor doktor bunu bana öyle demişti adet gecikmesi kese yok sadece kanda çıkan bir değer hatta çok kadın yaşayabilir ama farkında olmaz demişti kan uyuşmazlığı iğnesini de devlette yapiyor iki ay sonra tkrar hamile kaldım o da sekiz haftalık düşük oldu kaliyorsun merak etme Rabbim kucagini doldursun
(14,147 puan) tarafından
Allah Allah o ayrı evet annenin kanından olmazsa yaplyor ama düşükten sonra da yapıldı bana hatta kanamam oldu ozamanda yapildi
(149 puan) tarafından
Kanma yok. Bnde niyese
(14,147 puan) tarafından
Hamilelikte kanamam oldu benim o zaman yaptılar şimdi 11 aylık doğumdan sonra da yapıldı çünkü benim kanımı almadi
(149 puan) tarafından
Bende hiç kanama yok nasıl kimyasal anlamadm cumaya kadar gün verdi 5 altı olmadan bitti denemez dedi
(14,147 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah cnm
0 oy
tarafından
Mayista Kimyasal Gebelik Gecirdim hala kalamadım üstünden 6 7 Ay geçti benden herhangi bir test istemediler Prolaktinin yüksekti o etkiledi benim Düşüğü 
(149 puan) tarafından
O engeller yapar düşük canm eşimle bende uyuşmazlık var
tarafından
Anladım canim geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
(149 puan) tarafından
İnslh. Canm
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Igne icin bir bilgim yok .  Cok sevinmistin gebelik bolumunde de cok paylasmistin.  Nazario degdi acaba
(149 puan) tarafından
Olsun canm hayırlısı tekrar olur inslh
0 oy
(200 puan) tarafından
Arkadaşım kşmyasaldan sonra hemen kalmıştı akışına bırak stres yapma tez zamanda olur inşallah Allah gönlünüze göre versin 
(149 puan) tarafından
Saol canm amin inslh
0 oy
(17,263 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım uyuşmazlık iğnesini devlet hastanesi yapıyor benimde ilk bebeğimin kalbî durdu kürtaj oldum hastanede vuruldum ben ücretsiz 
(149 puan) tarafından
Bende kimyasal canm bna yapmiyo devlet özelde öğrendim olması gerektigini
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik geçirdim ben de geçen sene, 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 1 ay önce de doğurdum canım, endişelenme sonrasında hamile kalabilirsin.

Kan uyuşmazlığı iğnesini devlet hastanesi ücretsiz yapıyor, özel hastaneler 700 TL'den başlıyor 
(149 puan) tarafından
Tm canm saol

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 92 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde beyza009 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,448 soru

24,072,491 cevap

330,753 kullanıcı

...