Kızlar kocamı aslında çok seviyorum ama davranışları yüzünden kendinden sanki bilerek soğutuyor 3 çocuklu 12 yıllık evliyiz eskiden beri vardı zaten ilgisizliği ama çok gözüme batmıyordu yada alışmıştım bu son bir kaç yıldır çok bunaldım yorulduğumu farkettim çok samimi olduğu biri var amcamın oğlu belki size saema gelir erkeği mi kıskanıyorsun diyeceksiniz ama evet sanırım öyle çünkü onunlayken çok mutlu yani gece gündüz ya tlf ya yüzyüze gündüz buluşuyorlar zaten akşam da çoğu zaman gene buluşur bizim evde veya başka yerde ekstra evdeyken de tlf la msj veya konuşma bazen olur yatarım o 2 3 saat kalır tuvalette hep onunla konuşup sigara içer hayır anlamıyorum bu kadar konuşacak ne buluyorlar zaten ilgi alaka sıfır bana karşı bide ustune eleştiri halbuki çocuklara rağmen en az iki çeşit yemeği çay ı çay önü her akşam hazır bu kadar senelik evliyiz daha bir akşam demedi hadi yumurta kır yiyelim hep yemek olacak başka türlü kavga sebebi hayır yani yapıyorum bir şekilde yetişmeye çalışıyorum herşeye üstelik sadece benim çocuklarım değil kaynımın çocukları da hep bende kendi evlerini otel olarak kullanıyorlar yeme içme bizde tamam gelirler amcalarının evi de ben çok bunalıyorum 6 çocukla eşim hiç görmüyor beni ondan istediğim birazcık igli şefkat gece sabaha kadar bebekle uğraşıyorum gündüz de hepsiyle ve bir kaç gündur kalbim de çok fazla sıkışma sol kolumda uyuşma oluyor gece bile uyuyamıyorum artık ne yapacam boşasam mı haline mi bıraksam bilmiyorum zaten artık pes ettim sürekli söylerdim ya benim için hiçbir şey yapmıyorsun ama benden çok beklentisi var evin içinde makyaj yapıp süslü giyinmemi çok istiyor benim içimde ki bütün heves istek ölmüş çünkü sigara kokusuyla yatağa giriyo dedim ya saatlerce tuvalette içer gece birde tütün sarıp içiyor onun o ağır kokusunu düşünün öyle yatağa giriyor o öyle yaptıkça ben çok çok afedersiniz öpüşmekten tiksiniyorum çok rahatsız oluyorum söylüyorum ama beni zerre ciddiye almıyo ha 10 yaşında çocuk konuşmuş ha ben çok uzun oldu hakkınızı helal edin
1,487,473 soru
24,316,511 cevap
345,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın