Selamun aleyküm arkadaşlar
Kötü yorum yazmayin dediğin için birşey yazamıyorum bizde kiradayiz 5 yıl oldu daha g.otumuze donu zor alıyoruz ne dairesi baban aldı diye niye eşini babanla kiyasliyon ki annem 60 yaşında 30 sene evli kaldı babam rahmetli oldu yeni evi olacak TOKİ çıktı hep kiradaydi
Bu ben canm guvenemıyodur kendıne tek basına o yukun altına girip ödeyememekten korkuyodur sen ufaktan bırıkım yaomaya calıs kıyıda köşede başlangıc ıcın nakitinizin olması gerekıyor gerısını eve göre ekspertiz raporu cıkarıp sıze uygun kredı verılıyor.Eşşmde aynıydı arkasında destegı olmadıgı ıcın hayal gibi gelıyodu bende cocuk olmadan calıstım bunu gaza getırdım saga sola duyurdum kendımce cevre edındım sagolsunlar bırı uygun duyunca bıze söyledı bızde bi gazla alalm dedık ıkı kısıyiz sen çekersın kredı bem cekerım kımseye mınnet etmeyiz dedık öyle aldık cok zorlandık ılk aylsr kı bızım nakıtımız vardı ha deyip alınmıyor malesef bu ısler bıraz zor oluyo.Ama başardık aldık şimdide bosanıyoruz satıyoruz oda ayrı:(yanı diretme herseyın hayırlısını ıste ben bı kere bıle ıcınde oturmdım bı kere bıle ordan gelen kıra parasının faydasını görmedım kendı kredısını zor ödüyordu sımdıde satıyoruz elde var sıfır:(hayırlı diyerek ıste ve mutlaka bırıkım yap diger türlü bı anda adam alamaz
Madem ev senin icin olmazsa olmaz, kendini de adami da bu kadar darlayacak kadar eve odaklisin, evi olmayan adamla evlenmeseydin keske.
1,487,639 soru
24,318,816 cevap
345,218 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın