0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Bende düşüş var ama doktor dedi ki test karışmış olablr kimyasalda olablr dedi ultrosonla bakmiyo yada diyo ikizse birisi oldu bakmadı bile nasıl diyebpr kanamam yok leke yok progestani biraktirdi bende yarın başka yere özele gidicm inanmıyorum doktora bakmadan ikizse birisi oldu yada test karıştı diyo bna saçmalık 

1 cevap

0 oy
(3,005 puan) tarafından
Ben birtane kimyasalimda 8 gün kanamam olmadı üstelik beta değeri sadece 50 idi ama gecikti işte 

Bitanesi de mesela adet oldum hemen düşünce bitti. Her hamilelik degisik tepki veriyor bünye birtanesindede 15 gün de anca düşmüştü.
(149 puan) tarafından
Ultrosonla bakmadan nasıl ikizse biris öldü diybilir yada kan karıştı ne demek bu mantikken
(3,005 puan) tarafından
Yani ikiz ise diye ihtimal 2 embriyo tüp bebek transferi yaparsan bu ihtimalde durulur bende duruldu çünkü benm 2 tane tuttu bikere.
Başka türlü öyle tahmin etmek zor bidaha kan ver şüphen barsa düşüş var ise düşecektir zaten
(149 puan) tarafından
Normal yolla kaldım hamile canm transfer yok
(3,005 puan) tarafından
Senin için demedim doktor bu kafayla bunu diyebilir başka türlü yumurta takibini yapan bı doktor olması gerek 2 tane 3 tane yumurta olusmustur tahminde bulunur duruo dururken seçenek değil bu biraz.
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 101 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde beyza009 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,292 soru

24,096,757 cevap

332,133 kullanıcı

...