0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (1,234 puan) tarafından

Kızlar yılbaşından önce yatarmı varmı bi bilginiz gerçekten yatrrlarsa cok işime yarar dolapta bişi kalmadı inş yatar dua edelim :(

4 Cevaplar

+1 oy
(163,302 puan) tarafından

En İyi Cevap
dun yatacak diye post actilar 26 aralikla 29 aralik arasi yaziyo google da baktim senin icin
(1,234 puan) tarafından
Saol canm inşalah yatar
-Reklam-
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Yatcak.kuzumda gun yok hafta.ici yatar 
(1,234 puan) tarafından
İnş canm ya
0 oy
tarafından
Valla yatsada mecbur yılbaşından sonra çekecem bir tane PTT atemesi var sıra alıp başını gitiyor hiç bir ATM kabul etmiyor market bile 
(1,234 puan) tarafından
Bn hesabıma aktarıyorum canm
tarafından
Onu nasıl yapıyorsun söyler misin bende öyle yapim
(1,234 puan) tarafından
Para yatınca yukarda hesabıma aktar yazar oraya basınca hangi kartın varsa o cıkar ibanını yazarsaın yatar canm
tarafından
PTT ödemelerinde mi yukarısında yazıyor karta akrat yoksa sosyal yardım bilgisinde mi
(368 puan) tarafından
Halk bankasi veriyor gecen gorumcemin parasini cekecektik ptt atmde yine her zamanki gibi para yoktu bi 10 tl falan kesinti yapti ama pttnin o eziyetini cekmeye gerek yok 10tl için
(2,111 puan) tarafından
Olur mu PTT kartı bütün ATM ler de kullanabilirsiniz
tarafından
Yok yaa bizim burda anlaşma mi ne yapmışlar markette harcama  yapamıyorsun başka bankadan cekemiyorsun başta çekerdim 10 tl yada 15 TL keserdi şuan kapatmışlar bazıları 3 4 kez der verdi verdi vermese PTT gidiyor ve PTT bir ATM var kadın erkek ayrı sıraya gir bekle ayy kavga oluyor yapış yapış çekilecek gibi değil
(368 puan) tarafından
Evet daha once denedik bazi bankalar vermedi ama halk bank verdi deneyin bi ara sizde
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Bakan açıklama yapmıştı,ben haberi okudum inşallah yatar benim çocuğumun da mont ve ayakkabı ya ihtiyacı var . Odunum yok azıcık ta odun alırım belki Ahh o parayla ne alıp almayalım  bilmiyoruz ki bir bakıyorsun hemen bitiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem-34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 462 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,463,432 soru

23,985,875 cevap

326,727 kullanıcı