0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızım 29 aylık nasipse Çarşamba günü doğumum var. Kızım da gelecek hastaneye benimle aslında anneme de bırakabilirim ama hastanemiz il merkezinde evimiz 1 saat uzaklıkta. Kızımı alıp doğumdan sonra geri eve götürecek kimse yok. Bende sabah doğuma erken gideceğim bir gün ve diğer gün göremeyecek beni. Gece de uyurken olmayacağım diye gelsin istiyorum. O kadar korkuyorum ki her gece ağlıyorum. Bana dua eder misiniz sağ salim yavruma yeniden sarılabileyim. Bebeğimi sağ salim kucağıma alabileyim. Çok duygusalım içim çok tuhaf..

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde oglum 27 aylikti ikinci oglumu doguma giderken. Yaninda nerede duracak bence annen baksin götürme onu.

Bir de korkma iyi düşün dualarını oku Rabbim sag salin kavustursun ikisinede
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Aynı duyguları yaşıyoruz 17 aylık oğlum var ve 33 haftalık hamileyim o kadar duygusalım ki asla ayrılmak istemiyorum :(
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kesinlikle çocugu annene bırak, ya hem kendi ağrınla hem bebekle hem çocuklar ilgilenemzsin 

Daha kötü bir halde olur duyguların. Merak etme herşey iyi olacak kendini ve doğacak bebeği düşün , kızını Allah'a sonra annene emanet et hem çocuk ne yapsın hastanede
0 oy
(6,748 puan) tarafından
16 aylık kızım var bn kaynanama birakcan annemde yanmda olcak kendimle getirirsim perişan olur oralarda yazık günah 
0 oy
(570 puan) tarafından
Kızımda 24 aylıkken doğum yapmıştım.İlk doğumumda bu kadar korku yoktu inanki.Ama ikincide beni bekleyen bir kızımın olması ve ona kavuşamamak ,ona babası ben hastanedeyken nasıl bakar korkusu beni yedi bitirdi.Ama herşey Allah şükür güzel geçti.Olacagı varsa herşey oluyor zaten ama işte o anki piskolojide buna engel olamıyorsun.Allahım sağlıkla kavuştur iki evladınada seni
0 oy
(789 puan) tarafından
Benimde öyle korkularım oldi kızımdan ilk defa ayrı kalacaktım korku çoktu ama şükürler olsun Allah yardım ediyor kızım babasında durmadı bir daha geldi yanımda kaldı hatta ameliyatlı halimle ayağımda salladım çok ağladı kimsede durmadı daha 17 aylıktı Rabbim yardım ediyor ikimcide daha erken toparladım ikinci günü hiç adam givi oturmadim çocuklarıma kendim baktım 
0 oy
(16 puan) tarafından
Kızınız sizin sezaryen den sonraki halinizi görünce korkabilir kardeşine karşı olumsuz duygu besleyebilir bence götürmeyin hem ikinci sezaryen o kadar da korkulacak bisey değil sağ salim kucağınıza alın inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
10 cevap 319 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 539 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,557 soru

24,073,806 cevap

330,818 kullanıcı

...