0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Hanımlar tayin almayı düşünüyoruz aklımızda bir şehir yok ilk istediğimiz şehir tayin verebiliyoruz ama net bir karar veremedik Türkiye her yeri çok güzel canım vatanım ...

Kiraların uygun olduğu 

Ailecek dışarıda uygun  yemek yiyebileceğimiz 

Gelişmiş bir şehir 

Ulaşımı kolay 

Sağlık eğitim güzel olan 

Tam bir aile şehri arıyoruz bizlere önereceğiniz şehirler varmı ??? 

7 Cevaplar

0 oy
(2,999 puan) tarafından
Meslek ne doğu mu batı mi istiyor sunuz
(415 puan) tarafından
Ya doğrudur erdemli de arkadasim var burasi için çok pahalı dedi ama işe burasi yakın ne yapalım evet meyve bize komşular bedava veriyor ama geri kalan herşey çok pahalı neyse gelecekseniz Mezitliye gelmeyin :)
(2,999 puan) tarafından
Eşin asker mi canim mezitli merkezde misiniz
(2,999 puan) tarafından
Biz suan Mardindeyiz mesela evim 2+1 sıfır daire 700 lira çoğu şey uygun sadece cafe yemek gezi yerleri turistik yer olduğu için oralar pahalı:)
tarafından
şekercim☺️mardin diyince hastane sorayım dedim

Mardin de doğum yapabileceğim hangi hastaneler var şehir hastanesi veya özel var mi sezeryan olacağım için iyi bir hastane arıyorum bilgin varsa yardımcı olur musun
(2,999 puan) tarafından
Canım beb cihanpole gittim bir kac defa begendim de orayı tavsiye ederim bize de asker eşleri tavsiye etmişti. Diğer yerleri pek beğenmediler Kızıltepe de ki cihanpole gidebilirsin canım :) sağlıkla gelsin ins minnoş ♥️
-Reklam-
0 oy
(6,288 puan) tarafından

Erzurum :D kışın soğuk ama olsun 

0 oy
(2,125 puan) tarafından
Aklıma bir kaç yer geldi ama kiralar uygun değil diğer kriterler olunca 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
İstanbul a gelme de nereye gidersen git bacım :D
0 oy
tarafından
Kırklarelı derım, eger avm, sıneme aramıyorsanız dıger saydıkkarınızın hepsı var
tarafından
Aaa gelişmiş demıssın :D ama canım hem gelısmıs hem kıralar uygun, hem dısarıda uygun yemek hem saglıgı egıtımı guzel :D zor bunların hepsı
0 oy
tarafından
Kırşehir çok güzel canim 
tarafından
On sene önce çok güzeldi şimdi daha güzeldir evet küçük ama tertemiz ulaşım sorunu yok. Çok kalabalık bir şehir değil pahalı mı şimdi bilmiyom heryere yürüyerek gidebilirsin evleri çok güzel ne bilim çok güzel bir şehir ben Cook seviyorum
0 oy
tarafından
Mersinime gel kız 
tarafından
Ben geleyim mersine ☺️
(65 puan) tarafından
Hiç Mersin görmek nasip olmadı ama güzel yer mi
tarafından
Laplusbelle gel bebeğim sen gel özellikle ❤️
tarafından
Çok güzel yer şuan herkes kışı yaşıyor bugün burda güneş var sıcacık heryer
tarafından
Bizim 1 sene var tayin için bende şehir arıyorum ☺️inşallah güzel yere gideriz hayırlısıyla bakalım

Napiyon canim nasılsın ☺️❤️
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah kuzucum

Napim valla ciğerimin köşesi napim bende öyle hamilelik kızçem yoruluyorum valla :D
tarafından
Oy oy Allah kolaylık versin ☺️❤️bende çok halsiz oluyorum ya 25+3 olduk küçük prensimle☺️
Sende de oluyor mu halsizlik
tarafından
Yok kız kaynanam izin vermiyor oturayım bende 13 haftalık oldum daha gitmedim hastaneye
tarafından
Niye izin vermiyor onunla mı kalıyorsun

Cinsiyetini öğrenirsin kesin ☺️kız mı erkek mi hissediyorsun
tarafından
Kız hissediyorum kuzum :D evet ciğerim onunla yaşıyorum diyor 4 buçuk olmayana kadar gitme eşim para verdi ablamla git dedi görümcem gidelim anneme bakma sen diyor bilmiyorum gitsemmi ki şuan
tarafından
Bence git canım 13 haftalik olmuşsun bir kontrol şart devlette söylemezler cinsiyetini

Senin eşin asker miydi o yüzden mi kalıyon kaynanayla
tarafından
Yok kız eşim tedaş da çalışıyor eşim git diyor gidecem ya bu hafta içinde inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,347 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde SymtFD (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 227 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.