0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhabalar ben iki yıllık evliyim ve sevgiliyken 5 ayda evlenme teklifi etti eşim ve ailem sorun yaratmaya başladı 20 senelik dostluğumuz var dı ve şuan hiç bişeyimi anlatamaz anlatsam kusur ararlar anlatmasan içinde tutar muamelesine başladılar eşimin durumu çok iyi yaptıkları herşey onlara batmaya dinlenlerken yüzleri değişmeye başladı Sonra mana vermeye ama sormaktan öğrenmekten kendini alamadılar 4 kız grubuyduk ben dahil ve hepsi bekar birisi evlenme üzeri terledildi işin başıda o tavır koymaya bozmaya başladı aşırı zoruma gidiyo hergün bende olan beraber gülüp ağladığımız yediğimiz içtiğimiz gerçekten sevdiğim arkadaşlarımdı onlar ve hiç bişey anlatmamaya başladım çünkü beni hep üzüyolardı geçen gün beni aradılar akşama buluşucaklarmış ve ogün söyleyip aa bebeğin var gelemezsin dediler kendi sorup kendi gelemediğime karar verdi ve aşırı şaşırıp üzüldüm siz sözleşmişsiniz ben zaten gelmeyim dedim kapattım kimse arkadaşının iyiliğini çekemiyomuş çok kırgınım hayatımda dost dediğim ve kimseye ihtiyaç duymadığım zamanla üzülüyorum

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim birtane çok yakın Rkadasim yanımda o mutlu olsa ben mutlu oluyorum 

Aramızda cekememe gibi bir durum olamaz 

Sizinki arkadaş değil çıkar 
(13 puan) tarafından
Hiç anlamamışım ilk okuldan beri ailelerimiz dost
(163,352 puan) tarafından
bak bu kadin dogru soyluyo eger arladasi uzgunse meltoda uzuluyo
tarafından
Sevdos ben nasıl üzülmem sana ciğerim parçalandı cansuda yanimdaydi o an
(13 puan) tarafından
Burda bile sohbettesiniz valla harikasınızz
-Reklam-
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Ben arkadaşımın mutluluğu ile mutlu oluyorum onlarda aynı şekilde. Gerçek dostluk böyle olur zaten. Ama birinin başarısını ve mutluluğunu kıskanıp çekemeyen gerçek arkadaş olamaz asla
(13 puan) tarafından
BiZde öyleydik ben hala öyleyim ama artık öyle değilmiş
0 oy
(145 puan) tarafından
Ohooo benim kuzenlerimde aynı benimde çok zoruma gidiyor çünkü taaa bebeklikten beri beraberdik 
(13 puan) tarafından
Kuzenim bir tanesiyle samimiyim onda da rekabet var ama huyunu kanul ettim kötülük yok içinde anlaşırız çok

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde emine384 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 362 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde gokce123 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.