0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından
Arkadaşlar kizim 2 buçuk yasinda bn 5 aydir falan diyet spor yapiyorum bölgesel incelmeye gidiyorum 3 bölge ye paket aldim basen ve karin birde oalca gobegim icin 6 seanstan 2 tane kaldi diger iki paketim tamamen duruyor. İkinci cocuk niyetimiz hep vardi. Esimde cocugun tam zamani oldugunu söylüyor. Bnde aralarinda cok yas olsun istemiyorum. Sorum şu siz olsaniz bölgesel incelmeyi dondurup cocuk mu yapardiniz veya çocuk yapmayip zayiflamayi mi tercih edersiniz. Cok arada kaldim diyorum ki kendi kendime zayiflasam bile suan tekrardan hamile kaldigimda boşa gidecek en iyisi cocuk olsun sonradan giderim daha kalici olyr diyorum siz olsaniz ne yapardiniz 

7 Cevaplar

0 oy
(3,002 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben birini doğurdum şimdi ikinci geliyor o da doğsun ondan sonra heryerimi yaptıracam ,bmabsnma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuktan sonra yap tekrar sarkmasın
0 oy
(12,948 puan) tarafından
Yani bence de 2. Çocuktan sonra gitmen daha mantıklı eğer başka çocuk düşünmüyor san 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Çocuktan sonra yaptırman daha mantıklı bence 
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Ben olsam kaç tane çocuk istiyorsam 2 veya 3 hepsini peşpeşe yapip doğduktan sonra bölgesel incelmeyi yapardım 
0 oy
(356 puan) tarafından
Bence önce çocuk düşün bende o kadar çok şey istiyorum ki 2.çocuğu istediğim için hiç bişey yapamıyorum vücut tekrar eski halini alıyo
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım derdin sadece bu olsun istiyorsan ikinci çocuğu yap ilerde zayıflarsın hazır misin istiyor musun o onemli olan o canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 465 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 693 göst.
21 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,767 soru

23,849,066 cevap

319,800 kullanıcı

...