Ya bi kere ona ne ki borcsa sizin borcunuz yani odeyen zorlugunu kolayligini cekende sizsiniz. Her borcu olan 7/24 evde otursaydi sokak da insan olmazdi herhalde. Borcun var diye disari cikip kafanida mi dinleyemeyeceksin. Gorende sanki paris gittin sanacak. Hey allam ya boyle her seye burnunu sokan insanlara ayar oluyirum. Ama altta kalmayip cevabini da veemissin bi guzel. Bi daha demeye cesaret edemez.
Hiç sevmem ya bu tür şeyleri
Olabilir aileden yardim da alıyor olabilirsin ama ne olursa olsun bu cümle kurulmaz . Sen en güzelini yapmışsın eğer yapmazsan mutlaka devamı gelir
ahahahah cok iyi kapak olmus
İyi yapmıssın bende öyle bi süy yapmısdım o bu karlsmıyorlar
Çok iyi yapmışsın canım kimseyi ilgilendirmez naptığınız ekmeğiniz onlardan gelmiyo sonuçta . O biraz kıskanmış belliki aslında mutlu olması gereken yerde
Iyi yapmissin canim. Gezdiginize karismasaymis
Ağzına sağlık iyi etmişsin. Borç var diye dışarı cıkmıcakmıyz diyedin
İyi yapmışsın valla ohh ağzına sağlık.gözleri kalıyo işte en sinir olduğum şey yaaa. Sanki senin paranı harcıyorum dandik şey ay çok sinir oldum. Bu tarz şeyleri var benimkininde kocam çalışıyo çok şükür kendi paramızı harcıyoruz diyip kesiyorum sesini
Ooohhh ağzın bal yesin ne güzel de yazmışsın :D
Agzina saglik bazen boyle cevap vermek gercekten iyi oluyor onlara
Valla okuyunca ohhhh ne güzel yapmış dedim . Sinir oluyorum bu insanlara . Ne var borcum var diye dışarı çıkmayalım mı nedir yani? Kıskanmıştır o sen merak etme onu da çağırsaydın bak sesi çıkar mıydı ?
Kız seni bir görsem alnının ortasından öpücem o dereceeeeeeew :)
Ne guzel yazmissin ben bile rahatladim burda :)
Aman kıskanç hadsizler ona mı kalmış sizin paranizin hesabı .Bende çalışıyorum kimseye hesap vermek paranın nereye gittigini
Bizim de taksitlerimiz var canım ama gezmemden yememizden de eksik etmiyoruz restoranlara gidiyoruz biz ailecek ki kaldı kimi ne ilgilendiriyor onların cebinden mi çıkıyor çok sinir oluyorum öyle insanlara
Çok iyi yazmıssın hadsize bak sen
Herkesin borcu kendine ne munasebet yahu hesap soruyor bir de..
İyi cesaret bravo :)
1,488,188 soru
24,326,522 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın