0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (7,101 puan) tarafından

Kilo veremediği için mide ameliyatı olacaktı isim hafizam sifir ama sevdiğim bir insandı hep konuştuğum :blush: durumu nasıl acaba oldu mu ameliyat merak ettim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,851 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Seni yeriiiiimmm☺️☺️❤️

Benim beeen beeeeen☺️☺️
tarafından
Eserimo adin neydi kuzum?
Valla bende 104 ten 83 e indim öyle kaldım.  Diyet yapmak da istemiyorum, bu kilo da kalmak da istemiyorum ama yavaş yavaş da olsa gidiyor çok şükür bende dusunuyordum bir ara ama çok pahaliydi vazgeçtim
(7,101 puan) tarafından
Yapmayın kızlar ya kilitleyin mutfağı tamam işte:) . Eserim 4 gün geçti 3 gün daha geçerse inşallah biseycik kalmaz . Porsiyon küçülür atirtirmaliklardan da uzak olursan ttamamdir
(7,101 puan) tarafından
Tuğba  aslında ameliyatta bir araç sadece hızlı bir yöntem sen biraz kararlı olsan verirsin
(3,851 puan) tarafından
Elifim afiyet olsun bebeksiiim ye ye de dikkat et bari ya sonun bana benzemesiiin☺️❤️

Tuğba ismim Eser canım. Yorumlarda falan denk geliyorduk da birebir tanışmadık bu vesile oldu unutma beni☺️ ayrıca aşırı azimlisin tebrik ederim bende hiç ama hiç azim yoktu 5 kilo ver 10 kilo al ile 116 kiloyla girdim ameliyata düşün ve 11 ay önce doğum yaptım onun kiloları da eklendi. :(

Ayşemm inşaAllah az kaldı sabrediyorum❤️
(14,147 puan) tarafından
Vallahi ikinciden sonra ben de sistim çok yani normalde de minyon değilim ama budefa kendim rahatsizim bu durumdan düzensizlik kilo aldırıyor insana diyetisyen düşünüyorum ben de ama daha gidemedim:⁠-⁠D:⁠-⁠D
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kim bilmiyorum denk gelmedim hiç ama bende olacağım mide ameliyatı safra kesesi ile birlikte. Allah sağlıklı sihatli çıkmayı nasip etsin biraz korkuyorum.
(7,101 puan) tarafından
Olmuş olmalı ya 3 gün oldu gün aldım demişti Eylülum muydu acaba . Of isim hafizam sifir eser de olabilir
(3,192 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım denk gelmedim posta hiç
(7,101 puan) tarafından
Esermis buldum
0 oy
(10,885 puan) tarafından

image

o değilde böyle postlarla uyumlu reklamlar hep bana mı cıkıyo
(7,101 puan) tarafından
İlgi alanına göre çıkıyor :) dul karılar mesala bana hiç cikmaz:):):) ( şaka )
(3,851 puan) tarafından
Bana da çıkıyor ama ben baya araştırma yaptığımdan sizi bilmem jsjs:))
(10,885 puan) tarafından
Yooğğğ benim hic?araştırma yapmadığım şeyler çıkıyor genelde
(7,101 puan) tarafından
Puhaaaa şaka yapiyoeum kızlar ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 434 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,272 soru

24,136,878 cevap

334,331 kullanıcı

...