0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
Kızlar sol meme 4 sene önce elime sertlik geldi çok ağrıyordu gittim süt birikimi dedi fakat bu sene çok büyüdü dışarıdan belli oluyordu gittim doktora ultrason çekildi sağda ceviz kadar varmış onu asla hissetmedim farketmedim iyi huyluya benziyor dedi doktor ultrason da ama yine parça aldılar orda temiz çıkıp biyopsi de kötü çıkan var mı süt birikti mi de kitleye çevirmiş 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım genelde ultrasonda anlıyorlar, Allah'ım hayırlısıyla temiz sonuçlar almayı nasip etsin. Sütten öyle kitleler olusabildigini duymuştum, kötü bir şey olduğunu sanmam Allah'ın izniyle temizdir inşallah.
(2,033 puan) tarafından
Sağ meme deki ağrı yok canım ceviz kadar onu iki gün önce ultrason da öğrendim ceviz kadar ağrıyan sol
tarafından
Korkma kuzum Allah'ımın izniyle bir şey yoktur, illa ki agriyacak ya da agrimayacak diye net bir kural yok ki, bol bol dua et, hayırlısıyla temiz sonuçlar alacaksın inşallah
(2,033 puan) tarafından
İnşallah canım benim çok sağol rabbim ne nasip ettiyse onu yaşayacağız
tarafından
Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah canım, geçmiş gitmiş olsun..
(2,033 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından
Oğlum sadece 30 gün emdi şuan oğlum 11 aylık 10 aydır emziremiyorum ama sütüm geliyor süt hormonu ile ilgili test yaptı udrasyona gönderdi bende önemli birşey yoktur diye gitmedim gitmelimiydim çok merak ediyorum 
(2,033 puan) tarafından
Bence git ihmal etme canım varsa bişey erken teşhis her zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 278 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 317 göst.
0 oy
10 cevap 656 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy