0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bel ağrısı için doktor hap verdi iki gündür içiyorum. Normalde sinirliydim geçti ilaç böyle yapar mı ki çok sakinim o kdar gevşedim ki

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlaç ne ilacıydı ismi fotosu yok mu 
tarafından
Ay söyleyemem gidip alan olur filan:)
tarafından
Ahahhaa sakinleştirici mi yoksa ağrı kesicimi diye sormuştum hiç öyle bişey aklıma gelmedi ahahaha
(1,488 puan) tarafından
Arveles mi
tarafından
Yok canım bu daha farklı bisey
-Reklam-
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Ilacın hangi ilaç olduğunu ne ilaç olduğunu bilmiyoruz ki bacım Bir içindeki maddelere gir bak sakinleştirici var mı içinde Belki de ondandır
tarafından
Zaten araç kullanıma pek uygun değilmiş sersemlik filan yapabiliyor muş ama çok hoşuma gtti eşime dedim ondan değildir diyo ama çok iyiyim
0 oy
(1,444 puan) tarafından
İsmi nedir ilacın 
tarafından
Söylemeyim ya alan olur filan ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından
Benim de içesim geldi, adı ne acaba :D
tarafından
Boşver aman durduk yere içme :)
tarafından
Ay durduk yere olur mu, belim bacaklarım öyle bir ağrıyor ki ama kas gevseticiler emzirirken içilmiyor maalesef,  parolla idare ediyorum, ama sinirlerime de iyi gelen bir şeye ihtiyacım var :D
tarafından
Ben emzirmiyorum kaç senedir belim sagriyo bişey çıkmadı ama agrıyo işte kucakta kızımı taşımaktan ben haşat oldum 3 senedir
tarafından
O taşıma işleri bitmeden o ağrılar geçmiyor, bir de bel egzersizleri var inanılmaz iyi geliyor, bir de ben kızım küçükken pilates yapıyordum, bel ve sırt ağrım kalmamıştı, ama şimdi gücüm yok pilatese falan, ama tavsiye ederim çok işe yarıyor
tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 97 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde SL (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
3 cevap 319 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,350 soru

24,428,685 cevap

352,281 kullanıcı

...