0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından

image

image

Bu şekilde kuruyor nasıl bakım yapmam lazım düzelir mi yoksa o kuruyan yerleri kesmem mi gerek. Toprak değişimi yapmadım zamanı değil diye ama yapsam mı ki acaba. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 3 ayda bir vitamin veriyor musun çiçeklerin çok ihtiyacı oluyor vitamine birde toprağını her sene değiştirmek lazım o kuruyan yaprakları kes 
(1,404 puan) tarafından
Vermiyorum canım hangi vitamini kullanayım tavsiyen varsa verebilir misin. Kesersem hiç yaprağı kalmiycak nerdeyse cok üzüldüm :(( keseyim madem
tarafından
Çiçekçilerde olur canım vitamin suya karıştırıp onunla sulaman lazım eskiden çok çiçeğim vardı 3 sene önce kızıma oda yapmak için odayı boşalttım anneme verdim hepsini :(
(1,404 puan) tarafından
Bı sorayım o zaman buradaki cicekciye canım sağol. Ya kötü olmuş balkon falan yokmuydu oraya koysaydin.
tarafından
Yok canım soğuk oluyor balkon donarlar orda annem bizim binada allahtan ona inince seviyorum hepsini :)
(1,404 puan) tarafından
İyi olmuş bari :))
-Reklam-
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Kuruyan yaprakları kökünden kes kesinlikle. Diğerlerine vitamin gitsin. Soğan kabuğu, muz kabuğu, yumurta kabuğunu bir kaba koy üstüne de su koy. İki üç gün sonra o suyu seyreltik dök çiçeğe faydası olur inşaAllah
(1,404 puan) tarafından
Tamam canım kesicem inşallah iyi gelir sagol
(8,162 puan) tarafından
Rica ederim ❣️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin&& (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,469,014 soru

24,066,836 cevap

330,409 kullanıcı

...