0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar 5 ve ya 6 aylik bebekler icin egitici oyun ya da bildiginiz oyunxak var mi ya ? Ikinci veya ucuncu bebegi olan anneler sizce en faydali olan ne oyuncak gelistirirmi ? Birde baska bildiginiz faliyet falan var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(3,001 puan) tarafından
Açık soylim kızım 17 aylık eğitici oyuncak daha almadım klasik şeyler aldım biraz anlamaya başladığında o zaman almayı düşünüyorum çünkü şuan çarpıp kırıyorlar. Ha egitiic birşey almadım diye de çocuğumda bir anormallik çok konuşması cümleleri falan çok iyi çok şükür 
tarafından
Yok illa egitici degilde bu aylarda neler aldin mesela
(3,001 puan) tarafından
Küçük elinde tutabileceği şeyler çıngırak eline sığan yumsak toplardan donerceler oyun halısı bu tarz şeyler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
O aylarda en faydalı oyuncak bir diş kaşıyıcı ve çıngırak olur
tarafından
Yeter mi sence
tarafından
Yeter bence 3 çocuk büyüttüm küçüğüm 15 aylık hiç zeka kartları filan almadım
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Hışırtıli kitaplar var benim oğlum çok severdi onlarla oynardi hep birde e bebelte falan kasa önünde renkli halkalar var onlarla oynadı hatta kaybettikte çok üzülmüştü 
0 oy
tarafından
Bu eğitici olayının abartıldığıni düşünüyorum. Hen 2 yaşından sonra eğitim setleri almaya başladım öncesinde hareketli kitap aldım yırttı. 

Bolca öp kokla bacım 2 singirak al ver 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Çıngıraklı oyuncak olabilir yuvarlanan emeklemeye yardım etmesi için toplar var eline sığabilecek yumuşak oyuncaklar olabilir ama çok alma birkaç tane yeterli bence büyüdükçe ki hızlı büyüyorlar alacağın oyuncakların çeşidi değişecek.benim oğlumunda 4 6 ay arası buntür şeyler vardı bikaçtane
0 oy
tarafından
Oğlumun renkli topları vardı onlara bayilirdi 2 3 çeşit farklı farklı çıngırak almıştım çok seviyordu onlardan baslayabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 728 göst.
14 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 792 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kestane... (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 624 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (6,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 543 göst.

Kategoriler

1,468,677 soru

24,062,193 cevap

330,179 kullanıcı

...