0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
İki buçuk yaşında hafif bı grip.dediler antibiyotik bile vermediler geçer dediler üç gündür acildeyiz düşmeyen ateş ilk gün kusma neyi çocuğun anlamıyorlar ya kan idrar sürüntü aldılar temiz çıktı çok şükür ama bu çocuğun ateşi niye çıkıyor kırk dereceye düşmüyor .hafif bir farenjit var dediler artık ne yapcam bilmiyorum üç gündür uyumuyorum.nefes alamio tıkanıyor hafif bir usutme bukadar mi olur 

3 Cevaplar

0 oy
(3,012 puan) tarafından
Benim kziimda öyleydi çok şükür bugün baya iyi.. tere yağı ve pekmezi tavada kaynat içir öksürüge çok iyi geliyor birde yeşil nane ve ayva onuda kaynat mutlaka içir çok faydalı öksürük için 
(115 puan) tarafından
Gozunaydin canım çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallah
(3,012 puan) tarafından
Amin canim Rabbim evlatlarimizi korusun
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Rabbim şifa versin

Bu aralar hasta olmayan cocuk yok maalesef benimkiler şu anda kusana kadar öksürüyor burun akıntısı bı yandan ama buna hamdolsun diyorum daha kötü hastaliklarda atlattık Rabbime şükür

Ayağının altına limon denediniz mi birşey varki ateşi çıkıyor durduk yere niye çıksın 40 dereceye başka bir hastanede tekrar kanmi verseniz acaba
(115 puan) tarafından
Kan idrar sürüntü hepsini verdik canım ya hafif faranjit dio antibiyotik bile gerek yok dio ama kötü yanı ya çocuk nefes alamio tikaniyor
(4,586 puan) tarafından
Burnunu sürekli aç bari canım nemlendirici koy soğan falan koy Rabbim yardımcın olsun kıyamam yavruya
0 oy
(6,077 puan) tarafından
3 gün ateş düşmedi 1 hafta öksürük geçmedi çok şükür dünden beri toparladı az biraz nasıl bi salgın bilmiyorum ama adamın üstünden geçiyor. Ateş düşürücüler fayda etmedi serum fayda etmedi 3 gün eşimle nöbetleşe uyuduk
(115 puan) tarafından
Yok canım fayda etmiyor hicbise bizde üç gündür oturmuşuz eşimle korkudan ölüyorum heran yükselir mi diye başında dikilmisim
(6,077 puan) tarafından
Maalesef öyle oluyor ben sürekli sirkeli su kullandım ve ılık duş aldırdım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 308 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
11 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (3,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
3 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,734 soru

24,187,532 cevap

336,729 kullanıcı

...