0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,414 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben daha napıyım anam bacım 3 test 

image

image

Kızlar 2 kez test yaptım en son geçen pazar yaptım negatif çıktı. Bugün yine test aldım 10 gün gecikti adetim ertes hapı kullanmıştım onun dışında bişey kullanmadım neden adet olamıyorum ya 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
O hap bazen geciktirebiliyormus ondandir belki ama bekle yinede eger gebelik olduysa gec dollenmede olabilir kan versen icin rahat eder aslinda
(1,414 puan) tarafından
Anam bu nasıl geç döllenme nerdeyse 1 ay oldu ilişki üstünden geçeli.
tarafından
O zaman saglik ocagina kan ver canim
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Test yapmak yerine kan ver en iyi sonucu öyle alırsın gebelik yoksa belki stresten gecikme olmuştur doktora gidersin
0 oy
tarafından
Canm haytmda ilkez ella aldm ertsi gün hapi adetm 17 gun gecikti 3_4 test yaptım şükür dun adet oldm ilk damla kan gelince bile yendn test yaptım şükür değilim 

Değilsndr merk etme 
(1,414 puan) tarafından
Valla bende şaştım test  yapmaktan ilk defa içiyorum senin gibi adet olamamak sinir stres yapıyor bir yandan bebeğim küçük Rabbim isteyene versin daha kaç kez test yapvam bilmitorum :D hapın adı ertesti
tarafından
Olsa çıkardı yoktr merk etme
0 oy
(954 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum adet gecikmesi normal ella zaten alt üst ediyor hormonları bu yüzden 
(1,414 puan) tarafından
Valla garip bir hapmış ilk defa içtim ertes adı hapın
(954 puan) tarafından
İyi bir şey değil zaten hormonları alt üst ettiği için gebeliği önlüyor 1 senede birden fazlası zarar ben de kullanmıştım bir kere

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
+1 oy
6 cevap 280 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asafin anasi (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,873 soru

24,104,280 cevap