0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (984 puan) tarafından
Kizlar polis lojmanında yeni taşındım 5ay oluyor . Kızı nişanlandı evimi açtım . Nisan benim evde oldu . Bundan sonra ekmeyini biz alırız sen yorulma dedi parasını veriyordum alıyordu . Bugün bana ekmeği artık anlamayız kendin al babam kızıyor dedi kızları şok geçirdim annesi içeride sesi geliyor çıkıp su sebebten demedi ekmek alma meselesi 4dkk yol sonuçta gidip kendim alıyordum onlar dedi kendimize alıyoruz sanalda alalım dediği için aldırmıyorum 2 günde bir oda bazen 3 gün bile aldırmıyordum . Her gün günde 3 kere kapımı caliyolardi her istediklerini verirdim evde yok dedikleri için eve eşim toplu o gün ne alırdı görsünler limon mesela 1saate gelip kim istiyor bulgur süt yoğurt filan . Et bile istediler şok geçirdim uzun zamandır bende olmayan şeyleri istiyorlardı olsa verirdim vermedim diye bunu yaptılar çok üzüldüm yıkıldım . Olsa emin olun verirdim kapımın önüne sırf dolap üzerine patates soğan torbalarını koydular birşey demedim toz dökülüyordu gene birşey demedim . Ama bende mesaj attım ablacım kapımın onundekileri alirmisiniz diye bunu yazdimada üzüldüm ama her akşam eşim göreve gider onlar gelir çay pugaca ne varsa koyardim önlerine şimdi 1 haftadır ailem var gelemiyolar birde bu var bunu ben hak etmedim...

15 Cevaplar

0 oy
(347 puan) tarafından
Hiçbir komşumla bu kadar samimiyet kurmadım kurmamda yüz bulunca astarini isterler bacım.sende çık kendi ekmeğini kendin al kapinida kapat böyle insanlarla 
(984 puan) tarafından
Öğle yapicagim bundan sonra . Kapattım kapımı gördüm yerdede konusmucam wkmeyimide eşim alır sinirimi bozdular günah ya .
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Fazla samimi olmak iyi değildir yüz bulunca tepene çıkmışlar mesafeni koy 
(984 puan) tarafından
Engelledim wahatsaptan bende
0 oy
tarafından
Kendime dert arıyorumdur.  Neden bu kadar önemsedin ki hatta senin bi çizgi çekmen lazımdı. 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Valla böyle nankörlük görmemek için artık herkese kapattım kapımı devir bu devir.
(984 puan) tarafından
Sen en iyisini yapmışsın vallaha
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Bir insanın en iyi kalkanı mesafedir hiç kimseyle yakın olmaya gerek yok günaydın iyi akşamlar dan öte geçmem gidip gelmeyi sevmem eski komsuluklar falan yok artık 
(984 puan) tarafından
En doğru olanı bu
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Besle kargayı oysun gözünü 
0 oy
(510 puan) tarafından
Bunlar ki komşuluk değil seni kullanmak canım uzak dur menfaatçi insanlardan
(984 puan) tarafından
Annemde öğle dedi
0 oy
tarafından
Fazla samimiyet iyi değildir 4 senedir evliyim karşı komşumla birbirimizi severiz ama öyle mıç mıç her dk görüşmeyiz. Ayda 1 veya 2 defa kahve içeriz kapıda sohbet ederiz birşey lazımsa birbirimize veririz ama fazlası olmaz
(984 puan) tarafından
En doğrusu bu artık benim icinde
0 oy
tarafından
Üzülme canım üzülme, herkesten gorulecek muamele sonunda budur, aile dışında kimseyle samimiyet olmaz, her ilişki menfaat iliskisidir neticede, arkadaşlık bile. İnsanların menfaatleri bitince veya azalınca, cikariverirler hayatlarından, bu yüzden kimseyi almam hayatıma da evime de..
(984 puan) tarafından
Bende bundan sonra bogle yapicagim
0 oy
(2,685 puan) tarafından
İyilik sende kalsin bacim.nankorluk heryerde napcan bundan sonrada muhattap olmazsin 
0 oy
(23,855 puan) tarafından
Aileme hile kendi evinizde yapın nişanınızı derim ki gorumcem için bile demişliğim var ben ağırlayamam diye sen komşuya nişan yapmışsın bu çok gereksiz hir iyilik kimse bu kadar iyiliği hak etmez 
(1,248 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ben saçma buldum lojmansa herkese lojman ne saçma bir davranış olmuş asla öyle bir şey yapmam benim eşim yanımda yoktu hamileydm sen alma biz alırız dediler yinede minnet etmedim gidip kendim aldım eşimde günlerce haftalarca gelemezdi karnım burnumda market poşetleri taşırdim yinede eyvallah etmedim kimseye mesafe her zaman iyidir
0 oy
(163,445 puan) tarafından
kimseyle samimi olma kime iyilik yaparsan ilk tekmeyi ilk kazigi ondan yersin
(984 puan) tarafından
Aynen öğle oldu
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Mesafe iyidir sizinki cok samimiyet olmus 
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Atalarımız boşuna dememiş iyilikten maraz doğar diye boşver hiç muhatap olma artık böyle tiplerle
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ya işte ben böyle insanlardan korktuğum için komşuluk yapmıyorum ben bunu yaptım sen yapmadın senden bunu istedim vermedi kimse mecbur değil sende belki gurbettesin diye yapmaman gereken herşeyi yapmışsın mesafe her zaman iyidir çok muhabbet tez ayrılık getirir 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,103 göst.
0 oy
10 cevap 534 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 325 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 559 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,895 soru

24,117,663 cevap

333,316 kullanıcı

...