0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Sorum üsttedir arkadaşlar 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Spiral varken bile eşim geri çekiyodu , şimdi hap kullanıyorm gene geri çekiliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bende 2 gündür takmışım doktora söyledim istiyorsan hap kullan dedi bende kullanacam bir iki ay sonra 
tarafından
Taktırmak zor mu pekş bnde taktırmayı düşünüyorum da takma esnasında çok ağrı oluyor mu yada taktıktan sonra.
tarafından
Valla canm ben çok post açtım o kadr korkutordum ki titriyordum korkudan o derece ama doktor venmkini taktı ertesi gün gittim çıkarıp baştan taktı w kez taktım 1 gün geçmeden ağrıması bile sadece yaktıktan sonra hifif ağrı oluyor oda bir kaç saat sonra ağrı kesici kullansan geçer sen taktirmadan ilaç al en iyisi korkma doğumdan iyidir 5dk takıyor kolaydir
tarafından
Ertesi gün neden çıkarıp tekrar taktı cnm ay korktum walla
(1,087 puan) tarafından
Peki bende 2 gündür takmışım sizde lekelenme oldu mu birde affedersiniz ilişkiye girdiniz mi
tarafından
Evt kanamam var çok değil az ilişki 1 hafta yasak yerini tutması için doktorda söyledi eşim kaç kez ısrar etti ben istemedim sende 1 hafta bekle yerini oturtsun kanaman fan bitsin sonra
(1,087 puan) tarafından
Benimde eşim bugün paya ısrar etti ondan sormak istedim
0 oy
tarafından
3 kere taktırdım hiç ek yöntem kullanmadım brley de olmadı
tarafından
Taktırmak zor mu acaba. Bnde taktırmayı düşünüyorum da takma esnasında yada sonrasında çok ağrı oluyor mu . Ve kaç dk çekiyor işlem
tarafından
Zor değil cnm 2 dk sürmez işlem..ağrı illa ki olur ama çok değil birkaç saate geçiyor
tarafından
Takma esnasında mı oluyor o ağrı sonrasında mı. İnanın çok korkuyorum walla taktırmaktan ama mecburum. Oldum olası alttan muayeneden çok korkuyorum
tarafından
Korkma cnm çok hissetmezsin..takma işlem sonrası olur ağrılar..çok olursa ağrı kesici kullanırsın ama çok uzun sürmüyor
tarafından
Sağol cnm bnm çok teşekkürler.
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Kav gündür takmissimiz
0 oy
(6,696 puan) tarafından

Spiral+ prezervatif :D

0 oy
(154 puan) tarafından
Bir buçuk yıldır sadece spiral ile. Ek olarak birşey yapmadım. :):):):)
0 oy
(59 puan) tarafından
İki ay oluyor takalı bende alttan muayenden çok korktuğum için taktrdığm an korkudan kendimi çok kastm o yüzden ağrı çok oldu ebe o kadar rahat olmamı söyledi ama olamyrdm o yüzden doktor ultrason da baktığında görünmüyor dedi kendini çok kasmşsn korkudan git idarara sıkış öğleden sonra tekrar gel bakalm yerleşmismi diye ayyy valla öğlene kadar öyle dua ettim ki inşallah yerleşmiştir diye yoksa daha çıkartıp tekrar takacaktı ebe neyseki gittim baktı ultrasonda yerleşmişti doktora dedim buraya gelene kadar çok dua ettm yerleşmiş olsun diye doktor güldü valla galiba senin duaların kabul olmuş yoksa ilk yerleşmemisti dedi yani canım demem o ki kasma rahat bırak kendini 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
30 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hjfhejoklllk (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 702 göst.