0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Evim müstakil mahallede fare  olunca bana geliyor sakındığın göze çöp batarmış diye mutfaktan aralıklı olarak iki kere ses geldi evde bebeğim ve ben tekiz bebeğim uyuyor cesaret edip kalkıp gidemiyorum 

Bulasigm var yeni görümcemden geldim misafiri vardı yardıma gittim bebeğim diş çıkarıyor eğer fare varsa eşimde korkuyor evde durmaz öyleki korkak oğlum uyumusken evi toplamam lazım ama gelen ses yine vesvese yapıyorumdur inşaAllah 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl ve nerden geliyor canım bende çok korkarım vallahi 
(171 puan) tarafından
Ya çevrede olunca illaki geliyor korkuyorum eşimde dahil olmak üzere anlam veremiyorum kapım hep kapalı sineklik var camlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fare yapışkanı al koysana her odaya , varsa zaten yapışır yapışkana 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Biraz daha dinle bakalım ses gelmeye devam edecek mi bende ufacık böcekten bile korkarım 
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Evin içinde açık gider borusu varsa kapat eve oradan geliyo olabilir 
(171 puan) tarafından
Yok hepsi kapalı mermer taşla vesvese yapmışım şükür yok inşaAllah:) bulaşık makinesinin üzerine bir poşet elma vardı onlar düşmüş ama 5 dk arayla iki kere geldi ses
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Fare senden korkar canım ne olacak ki ben elimle alır atarım korkma bişey olmaz ;/
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Korkma kız bir tane Fare yapışkanı al sür kağıdın üzerine onun üstüne de azıcık kek falan dök bak nasıl geliyor yapışır varsa
0 oy
tarafından
Fareden korkarım valla 
0 oy
tarafından
Ayy benim evde müstakil yerden kazıp girmişti pislik bende görünce sabahın körü babamlara gitmiştim annem gelip ilaç bıraktı şükür bitti gitti kurtuldum 
0 oy
tarafından
Aklıma geldi biri burda yazmıştı evimden sesler geliyor burdakiler polisi ara demişlerdi kadın aramıştı ertesi gün polis gelip evden yılanı çıkarmışlardı hemde kadın o geceyi yılanla geçirmişti sanırım Kıbrıs'taydi kadın 
0 oy
(984 puan) tarafından
Fare senden kaçar cnm lokma ses duyduğu an .  Ben hemter fare besledim evimde 2 tane doğurdu 13 tane oldu evde kaçmış sonra birisi 1hafta bulamadık yavaş giden farem diyerleri ile arkalaslik etti için çok hızlanmış ve bağırıyordu yakaladimizda korkudan normal fare korkak gör kaçar hemen  ben normal fareyi bile alıştırmaya çalıştım.ama olmadı uzaktan izlerdi kaçardı gideceğim sira
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Valla bebeğiniz varsa çok dikkatli olun Allah korusun fare çok tehlikeli şimdi siz bebeğinizi korumak için  gidin bakın ve o fareyi yakalayıp dışarı gönderin başka çaresi yok.Zaten karanlık ve sesizlikte çıkar yakın ışıkları bebegin odasını kapatın kapı altınada havlu koyun kaçıp oraya girmesin.
(171 puan) tarafından
Çok şükür yok yinede galiba diyorum bulaşık makinesinin üzerinde bir poşet elma vardı onlar düşmüş ama 5 dk arayla iki kere ses geldi evde tek olunca birde eşime söyle asla kapının önünden gecmez bende kötü oluyorum hayırlısıyla güzel bir eve çıksam da rahatlasam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 393 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,533 soru

24,184,966 cevap

336,565 kullanıcı

...