0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (9,891 puan) tarafından
Ben bu ay 3 kere adet oldum teyzem annem diyo ki daha da kötüleşmeden ilmihal etmeden 2 cocuğu yap diyolar öyle mı olur ben 5 sene düşünmüyodum bebeğim şuan 11 aylık 1 yaşına az kaldı

13 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Onlar mı bakcak??
(9,891 puan) tarafından
Sorunlusun diyolar geç olmadan yap 2 çı cocuğu dıyolar korktum
(1,450 puan) tarafından
Hee yani tabiki doktora gidip ögren cnm sezeryansa 2 sene onermiyorlar
(9,891 puan) tarafından
Normal doğum oldu canım benım diyolar 1 ayda 3 kere adet oldun geç olmadan git Bursa'ya bıda olsun çocuk 2 çı cocuğu ıstıyodum ama 5 sene düşünmüyodum eşimde 2 çocuk dıyo moralım bozuldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adet olmanla ne alakası var anlamadım 
(9,891 puan) tarafından
1 ayda 3 kere adet oldum ondan dıyolar
tarafından
1 ayda 3 kez adet olduysanuz çocuk yapmak yerine doktora gtmelisinzi belliki doğru gtmeyen bişeyler var .
(9,891 puan) tarafından
Onunla ilgili baktırcem kendime kanama dindi kanama olmadan bakarlar mı
tarafından
Tabikide bakarlar canm acil bir şekilde gt canm
(9,891 puan) tarafından
Tm canım sağol randuvu alıp gıdem
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bakması kolaydı sanki kız bakma ne alaka dediklerine de inanma sonra sen ugrasacan 
(9,891 puan) tarafından
Öyle tabi canım ama adet düzensız ya bır ayda 3 kere adet gördüm doktora görüncem geç olmadan Bursa'daki doktoruna gıt dıyolar
(7,369 puan) tarafından
Arada olabiliyor canım bizimde hormonlar havadan dahi değişebiliyor
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Ya kimse için çocuk yapmayın lütfen yaaa post sahibi bacım sen bakabilecek gücün varsa maddiyatin iyiyse yaparsın istediğin zaman 
(9,891 puan) tarafından
Bebeğımle ılgılenmek ıstıyodum 5 sene düşünmüyodum ama 1 ayda 3 adet gördüm bu ay  geç olmadan özeldeki doktoruna gıt bıtane daha yap geç olmadan
0 oy
tarafından
Çocuk getirmeni isteyeceğini kızım doktora git demeli çocuk getirme doktora git bir muane etsinler 
(9,891 puan) tarafından
Bursa'daki doktoruna gıt bi görün 2 cıyıde yap  dıyolar 1 ayda 3 adet görmek tehlıkelımı anlamadım
0 oy
(17,223 puan) tarafından
Çocuktan önce 1 ayda 3 kez regl neden oluyordu onun sebebine baktirsan canimm canına yazikkk çocuğun Allah nasip ederse er geç olur zaten 
(9,891 puan) tarafından
Baktırcem kendime bakalım randuvu alıp
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Bu ay 3 kere adet geçirmiş olmanın önce ahvaline bir bak. Neyin var neyin yok. Ondan sonra çocuğu düşün. 
(9,891 puan) tarafından
Baktırcem işallah
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Doktora görün canım .belki basit bir hormonal durumdur
(9,891 puan) tarafından
Görünen çok korkutular ananem de olmuş rahmını almışlar
0 oy
(11,917 puan) tarafından
Ne alakası var k.bkma ama ağzı olan konuşuyor
(9,891 puan) tarafından
Öyle canım görünem bi doktora ne cıkcek çocuk ıstemıyom şuan
0 oy
(23,326 puan) tarafından
Neden olduğunu tabiki de araştırın sonra doktor çocuk sahibi olma ihtimalinle ilgili olumsuz bir şey derse düşünürsün annen veya teyzen doktor değil 
(9,891 puan) tarafından
İşallah basıt bı sorundur
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bence çok erken ya en azından 3 yaş arası olmalı diye düşünüyorum bilmiyorum tabi herkesin kendi kararı
(9,891 puan) tarafından
Aynen daha erken bebeğim kücük işallah bişey cıkmaz
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence öncelikle doktora gidip muayene ol. Bı sıkınti varsa tedavi olursun. Zaten böyle durumda hiç doktora gitmeden çocuk yapmakda doğru değil. 
(9,891 puan) tarafından
Yok canım doktora gıt sonra cocuk olsun dıyolar 1 çocukta olmaz dıyolar kardeşi olsun dıyolar olcek zamanı gelınce şimdi hazır diyilim
0 oy
tarafından
Milletin ne dediği niye önemli önce sağlığın için doktora gitmen gerekiyor ayrıca varsayalım ki son şansın cocuk için durumun yoksa niye çocuk yapıyorsun o çocuğa yazık degil mi 
(9,891 puan) tarafından
Durumum yok demedim ben durumuz ıyı ama şuan ıstemıyom 5  sene ıstemıyom daha kücük bebeğim
tarafından
Varsayım olarak söyledim cnm önceliğin senin sağlığın Bi doktora görün bakalım ne diyecek
(9,891 puan) tarafından
Görüncem canım işallah bısey çıkmaz
tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 650 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 477 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 453 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,799 soru

24,064,004 cevap

330,277 kullanıcı

...