0 oy
1,115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar kızlar kim ev üstünde ne kadar kaldı nasıl geçti 

22 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından
O ne demek kiz
(5 puan) tarafından
Hahahha bizim burda ev üstü diyorlar evin üstüne ev gidiyor yani
(9,080 puan) tarafından
Heee ben kaldim cok zor.  Kirada oldugum evden cikdim  yeni ev aldik  20 gun kadar annemlerde kalicaktim sonra teslim edilcekdi. 4 martta tasindim esyalari yeni eve esyalaro bir odaya yigdik diger eksiler tamamlanacakdi korona patladi 11 marttta. Agustos 11 de evime tasinabildim. 5 ay annemin evinde kaldik göcebe gibi.kendi annem bile olsa ev ev üstüne olmuo:)))
-Reklam-
0 oy
(2,764 puan) tarafından

anladıysam ne olayım  :)

(5 puan) tarafından
Hani evleniyorsun ya kendine ait bor evin olmuyor eşinin ailesiyle oturuyorsun
(2,764 puan) tarafından
Kız.ona kaynanayla bir oturmak denmiyor mu :)
(5 puan) tarafından
Canım bizim burda kayinnana tek değil belki ondan 10 kısi yaşıyoruz haha ondan olabilir
(2,764 puan) tarafından
Hahahha :) kız niye o kadar kalabalıksiniz evlenirken nasıl kabul ettin bunu
(5 puan) tarafından
1 sne dediler canım ev alacaz altınların şimdi ne altın kaldı 6nsene geçti
0 oy
(6,696 puan) tarafından
3 sene kayinpederin ve çocukları ile kaldım iyrenc günlerdi kaynanam bıraktı gitti çocukları falan hepsinin sorumluluğu bendeydi çok zordu 
(5 puan) tarafından
Naisl ayrıldınız peki inşallah ayrı bir eviniz olmuştur
(6,696 puan) tarafından
Kayinoederim evlenme kararı aldı o sayede ayrıldık şükür ki
(5 puan) tarafından
Ay benim 2 tane kaynim var evliliğe hiç niyetleri yok
(6,696 puan) tarafından
Ayyy aynı evde yaşıyorsanız Allah sabır versin bacım sende Kurtul tez zamanda inşallah
(5 puan) tarafından
İnşallah Allah rasinolsun çok sağol canm
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ben de ev üstündeyim 2 yıl oluyor ayrılmayacam da 
(3,417 puan) tarafından
Bu arada nerelisin bizim gibi ev üstü diyon
(5 puan) tarafından
Zor aynı durumdayız bazen takıyorum bazen takmıyorum Allah yardımcımiz olsun inşallah
(5 puan) tarafından
Diyarbakır
(3,417 puan) tarafından
Ben de bingöl
0 oy
(833 puan) tarafından
Ben 4 sene oturdum pek tavsiye etmem:(
(833 puan) tarafından
İnşallah ayirirsin kuzum evini ya ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun adam akıllı evin içinde pijama bile giyemiyorsun
(833 puan) tarafından
Benim bu süreçte çocuğum olmadı zaten evimi ayırdım hamile kaldım allahtan o donemde rahat ettim biraz
(5 puan) tarafından
Ay çok iyi çok sevindim en güzeli canm
(5 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru söyledin de çok anneme gittim geldim ama sonuç aynı önemli olan koca
(833 puan) tarafından
İş kocada bitiyor valla canım kocan yanında olsun gerekirse dunya karşında olsun ama gel gör ki akillanana kadar iş işten geçiyor o kadar sıkıntı eziyet çektikten sonra şimdi duzelse ne fayda
0 oy
tarafından
Dirket Kendi evine geçtim çok şükür.
(5 puan) tarafından
Coknsukur Vala zaten akli olan hic 1 aylığına bile gelmez aklı derken gani inanmayan
tarafından
Ben istemiyordum zaten. Eşim de kaynanam da aynı fikirdeydi. Kayinbabam ev üstü istiyordu babam olmaz. Bişey diyemedi. Allah yardımcıları olsun herkes kendi evi olsun ister ya bide evliliğin ilk zamanları daha zor.
0 oy
tarafından
Valla sözde ayrı evim vardı amaesim vardiyalı calisiyo 2 gün kendi evimde kalıyorum 2 gün kaynanamda kalıyorum bi de o zaman babane yaşıyordu o da bütün çocuklarında 1er ay kalıyordu kaynanamlara gelince yafcak yer bulamıyorum kaynimla kayinbabam bi odada yatiyodu babane hanımefendi hayatta odasını kimseyle paylaşmaz bi koltukta yatağı serili durur bi koltukta seccadesi serili dururdu ben kaynanamla koyun koyuna yatak odasında yatırdım yeni evliyim ilk adetim oldu Allah'ım benimde ilk gün çok oluyo afedersin sabaha kadar uyuyamadım yatagacikacak kaynanam görecek diye utancımdan hamile kaldım kaynanamla yatağa sigmadim kocaman karnım vardı sabaha kadar bi tarafının üstünde yatardim 5 ay dayanabildim sonra covid oldum o bahaneyle oraya gitmeyi de kestim çok şükür 
(746 puan) tarafından
Bence soyle rahatsiz oldugunu kendi evinde kalmak istedigini. Yani eviniz vsrken neden bu tur seylere dayanmak istiyosunuz ki. Hem evinde kaldigin insanlari da dusun belki biraz onlar da rahat olmak ister. Nolursa olsun insanin kendi duzeni bi baska
tarafından
Geçtim ki bacım 5 aylık hamileydim gitmeyi bıraktım sadece doğumdan önce ve doğumdan sonra 10 günlük olana kadar kaldım daha da gidip kalmadım sırf eşim gidip kalalım dicek diye kendi annemere bile gitmiyorum kalmaya ayda w kere gidiyoruz bi kaç saat oturup geliyoruz
(746 puan) tarafından
En guzeli canim hem senin icin hem bebeğin icin herkes evince iyi gercekten. Gidip gorursunuz gelirsiniz aileleri de
tarafından
Aynen öyle yapıyoruz ben covid olunca eşime dedim hamileyim çocuğa bişey olur doğuma kadar evden çıkmayın hastaneden hastaneye onu da çift maskeyle gideyim hemde tek kalmaya alisiyim artık cocuka bi orda bi burda yapama git gel git gel kendimi geçtim çocuğun bi düzeni olması lazım ne zaman kadar gitcem çocuk huysuz olur evini yerini bilmez çocuğumu istediğim gibi buyutemem olmaz böyle bi düzeni olsun dedim eşimde kabul etti 3 gün evde duruyorduk 4uncu gün kaynanamlara gidiyoduk eşimin her izninde ordaydik ondan bile sıkıldım çocuğu kendi kafalarına göre buyutmaya çalıştılar ben bişey diyoum onlar tesrini yapiyolardi eşimle baş başa kalamoyoduk hiç bi yere gitmiyorum gezmiyoduk iyice bunladim dedim eşime ben seni özlüyorum senden çok aileni görüyorum biraz artık çeki düzen ver haftada bi gidelim görmek istiyorlarsa sen ol olma gelsin görsünler dedim şimdi ne onlar geliyo ne biz gidiyoruz hafta da 1 kere öğlen 1 buçuk 2 gibi gidiyoruz akşam 6 7 gibi dönüyoruz eve kız evin işini bile yapamiyodum doğru düzgün yeni düzene girdi
(746 puan) tarafından
E yapamazsin tabi jendi evinde olamadiktan sonra. Bence basi seylerde dur demek gerekiyor hersyee. Sen sonucta ayri bi ev olmussun kendi duzenini yuvani bilmen daha iyi cocugun da en iyi kendi evinde rahat eder.
0 oy
tarafından
Hiç oturmadım ben. 
(5 puan) tarafından
En güzelini yaomissin valaha
tarafından
Bir oturmak akıl işi değil bence
0 oy
(7,369 puan) tarafından
8 ay kaldım yapamadım tartışma çıktı evim vardı ama yeme içme herşey birdi eltimle tartıştım kaynanamin yanındaki eltimle zaten herkeste ordaydi 6 elti 4 görümce hepside aynı yerde oturuyordu kaçtık geldim başka şehire 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Zamanında ev alacağız diye geziyorduk evlenmeden .düğün tarihine 3 hafta kaldı bizndaha ev bulamamıştik.bana ev bulana kadar gorumceyle oturun dediler .bende düğün ertelensin yada atalim nişanı dedim.aninda kiralık aramaya başladı bunu diyince eski eşim.3 haftada bulup yerlesmistik
(5 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkınızda evet başta insan lafını söyleyecek benim ailem çok sesiz kaldı
(12,026 puan) tarafından
Benimde ailem oturu ver nolcqk dedi.ben hayır dedim.hatta yüzüğü verdim eline.bunun girişi var çıkışı yok. Ne münasebet orası benim evim dedil neden benim yatak odam oraya kurulqcakmis dedim
0 oy
(352 puan) tarafından
İyiki direk ayrı gittim benim kaynanam çok değil ama görümcem aşırı sorunlu biri evim ayrı olduğu uzak olduğum halde hala karıştırır arada ortalığı eşimde diper abilerinden bildiği için bana direk ayrı eve hatta ayrı şehire ev açtı Allah ondan razı olsun yılda 20 gidiyoruz zor dayanıyorum 
(5 puan) tarafından
Evet iyisini yapmışsın ben anlayamıyorum zaten bu gorumceleri neyseki ayri olmuş
0 oy
(2,621 puan) tarafından

Kaynana benim eve her ay 15 gün kalmaya geliyor 4 ay böyle sonra gidiyor bu sayılır mı:D

0 oy
(2,299 puan) tarafından
8 yıldır beraberiz canm 
0 oy
(176 puan) tarafından
5 yıldır cekmedigim çile kalmadı huzurumuz hiç olmadı evlilik mi yaşadim başka birşey mi belli değil 
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Heee ben kaldim cok zor.  Kirada oldugum evden cikdim  yeni ev aldik  20 gun kadar annemlerde kalicaktim sonra teslim edilcekdi. 4 martta tasindim esyalari yeni eve esyalaro bir odaya yigdik diger eksiler tamamlanacakdi korona patladi 11 marttta. Agustos 11 de evime tasinabildim. 5 ay annemin evinde kaldik göcebe gibi.kendi annem bile olsa ev ev üstüne olmuo:)))

(5 puan) tarafından
Evet canım olmuyor gerçekten ev üstüne ev olinmas ama işte ilunabiliyormus ben eşime dediğim zaman eşim diyor kim sana zulüm ediyor sanki
(9,080 puan) tarafından
Zulum etmye gerek yok.her kadinin duzeni ayri. Biri toz alarak ise baslar kimisu mutfkfan bSlar kimisi banyolardan. Kendi evinde  izledgin tv  takip ettgn sry vardir millet baska bise acar.atiom kbdi evinde yedgin yemek saati fsrklidir.hep birlik olunca sofra kurulur acikmassnda mcbur yersin gibi gibi
0 oy
(795 puan) tarafından
Kaynanayi saymiyom eltimle 8 ay kaldim ilk baslarda hersey iyidi sonradan anlasamadik olmaz bacim ev ev ustune olmuyo
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Hiç birlikte oturmadik ev almıştık teslim olana kadar eşyalı ev tuttuk düğünü ertelerdim gerekirse yinede birlikte oturmazdim
0 oy
tarafından
Ablalarım ev içine gelin gittiler onlar anlasamadilqr huzurlari yoktu bende yemin ettim dedm evim ayrı olmadan kimseyle evlenmem çok şükür gelir gelmez kendi evime oturdum rahatım bu konuda aynı evde olmuyor ya ne sevgi ne saygı hiç bisey kalmyor
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Birlikte oturmak diyorsan 6 ay beraber oturdum 6 yıl gibi geldi kaynanam burnumdan getirdi 
0 oy
(13 puan) tarafından
6 yıldır yasıyorum artik bunaldim ne evlendigimi bilebildim ne birsey.Sanki baska bi aileye evlatlik gitmis gibi oldum.Hic evlilik nedir bilmiyorum ama seni ezmeye calismaktan baska birsey yapmiyorlar hele gurbetteysem teksen hep onlar hakli sen haksizsin evde babannesi var en son onunla feci sekilde tartistik bende cektim geldim babamin evine.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 550 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 465 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 823 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.