0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Çocuğuma klozet aldım Nasıl tuvalet eğitimi verebilirim Bu konu da başarılı olan anneler lütfen yardım eder misiniz Bezi çıkardıktan sonra oturmamak için çığlıklar atıyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık  çocuğunuz 
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Kaç aylık? Ben mesela bezi bırakmadan önce ona anlattım artık büyüdün bizim gibi tuvalete gideceksin dedim, ara ara tekrarladım. Hatta bazen altını açtım hadi çişimizi yapalım dedim bu şekilde tuvalete gideceğini öğrendi. 1 hafta sonrada da tamamen bezi çıkardım. Hiç takmadım 1. Gün 10 dakikada bir götürdüm ama oyun oynarak falan yaptım korkmasın sıkılmasın diye. 2. Gün 20 dakikada bir sordum. 3 gün kendi söylemeye başladı. Büyük tuvaletini yapmak istemedi ama direndi baya. Yine onuda oyuna bağlayarak yaptırdım :) biz böyle oyun oynarken bomba atıyorduk birbirimize pat diye ses çıkarıyorduk falan, gel bomba at dedim :) iyiki demişim onuda rahat rahat yaptı. Buarada gece uyutmadan önce su içerdi ama tuvalete gider öyle yatağına giderdi. Çok şükür benim ve oğlum için en kolay süreç oldu diyebilirim

0 oy
(2,565 puan) tarafından
Zamana bırak cnm benim inatçı keçi yaptıysa vallahi bütün çocuklar yapar bir ara galiba olmayacak diye düşünüyordum öncelikle senin kullandığın tuvaletin yanina lazimligi koy senle birlikte gelip gitsin sevdiği bir oyuncağı var mı varsa mesela bak bunun cisi gelmiş hadi götürelim çiş kaka yapsın de oyun oynar gibi bak yaptı gördün mü sıra sende hadi diye teklif et daha sonra göre göre kendi de alışır sakın onu korkutma inan tam bir ay boyunca banyoma büyük abdestini yaptı Domestos ellerimi yaktı ama olsun dedim derken derken çok şükür şimdi alıştı 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 471 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebeklerinin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
9 cevap 146 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,337 cevap

334,365 kullanıcı

...